Sport

Vedeta CSM București, anunț important după înfrângerea de la Gyor! ”Acesta e viitorul meu”

27.01.2019 | 16:07
Vedeta CSM Bucuresti anunt important dupa infrangerea de la Gyor Acesta e viitorul meu

Handbalista Andrea Lekic a făcut un anunț important privind viitorul său după înfrângerea din meciul Gyor – CSM București 36-27, primul din faza grupelor principale ale Ligii Campionilor. Sârboaica a declarat la revenirea în țară că nu se gândește la o plecare de la campioana României.

”Care e viitorul meu? Mai am un an de contract cu CSM București, aşa că acesta este viitorul meu. Cred cu tărie că putem ajunge în Final Four. Cred asta şi ştiu că este foarte mult de muncă până acolo”, a spus cea mai bună jucătoare a CSM-ului în eșecul din Ungaria, conform Telekom Sport.

Andrea Lekic aruncă la poartă în meciul CSM București - SG BBM Bietigheim
Andrea Lekic aruncă la poartă în meciul CSM București – SG BBM Bietigheim

Vedeta CSM București, anunț important după înfrângerea de la Gyor: ”Aşa vom pierde tot sezonul”

”A fost o înfrângere dureroasă, dar trebuie să înţelegeţi că pentru noi este începutul sezonului în Europa. Defensiva noastră nu a fost la cel mai înalt nivel, iar Gyor a marcat uşor. Suntem într-o formulă nouă, jucătoare noi, aşa că fiecare meci va fi dificil pentru noi. Nu trebuie să gândim negativ, aşa vom pierde tot sezonul dacă facem asta”, a fost anunțul făcut de Andrea Lekic după meciul Gyor – CSM București.

”Nu cred că este o ruptură. Filosofia mea în viaţă, nu numai în handbal, este să nu privesc lucrurile aşa. Poţi să devii o echipă într-un singur meci bun, într-o victorie, în sport lucrurile se schimbă aşa. Azi eşti negativ, apoi a doua zi dacă totul merge bine, totul se schimbă în cealaltă direcţie. Eu cred în noi, ce pot să spun mai mult. Este normal şi mereu încerc să dau totul şi am să fac totul pentru acest club”, a încheiat Lekic.

CSM București a fost învinsă de Gyor, scor 27-36, în primul meci din faza grupelor principale ale Ligii Campionilor. Această înfrângere reprezintă cel mai dureros eșec din istorie al ”tigroaicele” în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi.