Life

Vedeta cu care Antena 1 negociază pentru noul sezon Te cunosc de undeva! Surpriză mare!

Am aflat cine este primul artist cu care Antena 1 se află în negocieri pentru următorul sezon Te cunosc de undeva. Conform informațiilor obținute de FANATIK, postul TV a început deja discuțiile cu mai multe vedete.
10.06.2022 | 17:39
Vedeta cu care Antena 1 negociaza pentru noul sezon Te cunosc de undeva Surpriza mare
Care este vedeta de la Te cunosc de undeva, cu care se află în negocieri postul Antena 1? Sursa foto: Antena 1.
ADVERTISEMENT

Antena 1 a început deja pregătirile pentru un nou sezon Te cunosc de undeva! Primul artist cu care producătorii negociază și pe care este posibil să-l vedem pe scena transforming show-ului Te cunosc de undeva! este Adrian Enache. Interpretul, care duminică își va serba ziua de naștere, a mai participat la celebra emisiune de transformări. Noul sezon se va filma în luna august și va fi transmis de Antena 1 din toamnă. Confom informațiilor obținute de site-ul nostru, artistul va avea o vară plină de evenimente și, dacă va bate palma cu producătorii acestui show, programul său va fi unul și mai încărcat.

Adrian Enache, în negocieri cu Antena 1 pentru Te cunosc de undeva

FANATIK a aflat primul nume pe care producătorii de la Antena 1 îi vor pentru noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva. Adrian Enache a fost chemat la o rundă de negocieri la Antena 1, pentru cel de-al 18-lea sezon al acestui show. Artistul, care va împlini vârsta de 56 de ani duminică, 12 iunie, a mai făcut furori, în trecut, pe scena acestei competiții.

ADVERTISEMENT
Adrian enache
Adrian Enache negociază cu Antena 1 pentru Te cunosc de undeva. Sursa foto: Facebook.

Contactat de FANATIK, Adrian Enache a preferat să păstreze discreția privind acest subiect și nu a confirmat, dar nici nu a infirmat negocierile cu Antena 1.

Adrian Enache a mai participat la Te cunosc de undeva!

Adrian Enache a mai participat de trei ori la Te cunosc de undeva, unde a cântat și alături de fiica lui, Diana Enache. Interpretul s-a transformat în diverse personaje, în sezoanele din anii 2012, 2013 și 2016.

ADVERTISEMENT

În 2013, artistul a cântat la Te cunosc de undeva împreună cu Diana Enache, fata lui, apoi au mai fost solicitați amândoi pentru o apariție în anul 2015. Pe parcursul celor trei sezoane la care a filmat pentru Te cunosc de undeva, Adrian Enache s-a transformat în Enrique Iglesias, Cher, dar a imitat și personalități din România, din lumea muzicii ușoare și populare, precum Marina Voica și Ion Dolănescu.

În 2013, Adrian Enache și fiica lui s-au transformat în Enrique Iglesias și Whitney Houston, iar în 2015, cei doi artiști, tată și fiică, s-au transformat în SNAP.

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat sezonul 17 al emisiunii Te cunosc de undeva!

Primul sezon Te cunosc de undeva! a debutat pe data de 17 martie 2012, la Antena 1. Emisiunea a fost prezentată de către Cosmin Seleși și Alina Pușcaș. Cel mai recent sezon a fost prezentat de Alina Pușcaș și Pepe, care a concurat de mai multe ori în acest show. Primele două sezoane din 2012 au fost câștigate de CRBL și Jorge. În 2013, ambele sezoane au fost câștigate de Pepe.

În 2014 le-a venit rândul lui Alex Velea și Mariei Buză să fie câștigărorii celor două sezoane. În 2015 au câștigat Cezar Ouatu și Florin Ristei. În anul 2016, sezonul Te cunosc de undeva! a fost câștigat de Liviu Teodorescu și Șerban Clopoț. Andrei Ștefănescu cu Liviu Vârciu și Alin Pascal au câștigat sezoanele din 2017, iar singurul sezon din 2018 a fost adjudecat de Barbara Isasi. În 2019, locul l a fost câștigat de Bella Santiago și în 2019 de Ami. În 2021, ocupanții primului loc la Te cunosc de undeva! au fost Adriana Trandafir și Romică Țociu.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor apărute, recent, în presă, Emi și Cuza ar fi câștigat sezonul 17 de la Te cunosc de undeva. Rămâne să vedem finalul emisiunii din luna iulie dacă cei doi sunt, cu adevărat, cei care s-au impus în sezonul 17 al emisiunii Te cunosc de undeva!

Colegi de trupă la “Noaptea Târziu”, Emi și Cuza au făcut echipă la Te cunosc de undeva, după ce au fost împreună și în sezonul anterior al emisiunii Asia Express.

Adrian Enache a câștigat mai bine în pandemie

În pandemie, Adrian Enache s-a reinventat. Interpretul spune că anul 2021 a fost cel mai bun din cariera lui. A filmat emisiuni de televiziune, a jucat în filme, a avut spectacole și a filmat reclame. Acum, este solicitat peste tot, la spectacole și evenimente, dar are și un show la Național TV, Start Show România, pe care o prezintă alături de Diana Matei.

Ultima ediție a acestuia va avea loc chiar duminică, de la ora 13.00. Pe lângă salariul de prezentator a început să apară și pe Youtube, unde a lansat, de curând, un podcast care speră să-i aducă alte câștiguri.

De altfel, Adrian Enache și fiica lui, Diana, au fost în primăvară într-un turneu în America. Acolo au susținut programe artistice în localuri de lux din SUA, printre care și în Vendetta, din Miami, restaurantul pe care l-a deținut în trecut omul de afaceri Cristi Borcea.

Puținul timp liber pe care îl are, cântărețul preferă să-l petreacă pe terenul de fotbal.

ADVERTISEMENT