Life

Vedetă de la Acces direct, bătută de fostul iubit: „Suntem consternați”

Alina Petre, una din vedetele emisiunii Acces direct de la Antena 1 a ajuns la Poliție să reclame o agresiune suferită din partea fostului iubit.
15.07.2021 | 18:54
Vedeta de la Acces direct batuta de fostul iubit Suntem consternati
Alina Petre, colaboratoare a emisiunii Acces direct. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Petre de la Acces direct, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a ajuns la Poliție ca să reclame că a fost victima unor agresiuni fizice din partea fostului ei iubit.

Vedeta, consilieră în dezvoltare personală, nu a putut îndura relele tratamente la care a supus-o bărbatul și a spus că prin astfel de comportamente nimeni nu își manifestă iubirea.

ADVERTISEMENT

Blondina a șocat-o inclusiv pe prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, mai ales că în ultimele săptămâni chiar Alina Petre aborda în emisiune cazurile unor femei maltratate.

Alina Petre de la Acces direct, bătută și amenințată

„Suntem consternați de ce i s-a întâmplat colegei noastre. Se poate întâmpla unde nu te aștepți. Pe mine m-a șocat având în vedere că întâlnim zilnic astfel de cazuri aici. 

ADVERTISEMENT

Când nu mai poți te hotărăși să spui tot calvarul prin care treci”, a mărturisit Mirela Vaida la Antena 1.

„Mi s-a emis un ordin de protecție împotriva unei persoane cu care am fost câteva luni. A dat în mine. Nu este normal să fim sac de box. Dacă se apropie de mine va fi deja penal și poate fi arestat”, a mărturisit Alina Petre pentru Acces direct.

ADVERTISEMENT

Femeia susține că relația lor s-a încheiat de mai multă vreme. Violențele le-a primit în mașină și individul ar fi amenințat-o că o aruncă din autovehicul direct pe autostradă.

Alina Petre de la Acces direct, bătută de fostul iubit. Foto: captură Antena 1

„Lumea te condamnă”

Alina susține că și-a mai schimbat o dată adresa din cauza acestui bărbat și probabil că o va face din nou ca să fie sigură că nu se va mai repeta acest lucru.

ADVERTISEMENT

Fosta noră a ex-șefului SRI Virgil Măgureanu a spus că a ales să vorbească pentru că i s-ar părea o ipocrizie să ofere sfaturi femeilor ce trebuie să facă din moment ce ea ascunde acest lucru.

A vorbit cu psihologul emisiunii și a spus că i-a fost rușine să expună acest caz la televizor. „Lumea te condamnă. Există mentalitatea asta că poți deveni judecată ulterior. Am stat ceva timp până să reacționez”, a declarat Alina Petre.

Mirela a spus că nu și-ar fi imaginat niciodată drama pe care o ascunde colega ei de platou. Aceasta a spus că e de apreciat faptul că a ales să vorbească pentru a le da curaj tuturor femeilor care trec prin asta să rupă astfel de legături toxice.

 

 

ADVERTISEMENT