News

Vedeta din România care a recunoscut relația cu Ion Țiriac. A spus totul despre viața lângă miliardar: „Mai bine plâng pe un iaht!”

Vedeta din România care a spus despre relația pe care a avut-o cu celebrul Ion Țiriac. „Da, sunt foarte materialistă, îmi plac bărbații cu situație”
24.02.2024 | 20:56
Vedeta din Romania care a recunoscut relatia cu Ion Tiriac A spus totul despre viata langa miliardar Mai bine plang pe un iaht
Ion Țiriac are o avere estimată la două miliarde de dolari / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Laurette Atindehou a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care ar fi avut-o cu miliardarul român Ion Țiriac. Alături de fosta glorie a tenisului, Laurette spune că s-a simțit „Regina reginelor”.

„Îmi plac milionarii, domnule”

În 2016, Laurette (40 de ani) a fost surprinsă alături de Ion Țiriac, fostul tenismen român a cărui avere este estimată la două miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

La acea vreme se vorbea că mulatra și omul de afaceri român erau într-o relație, dar nimic oficial nu a apărut. Însă, în cadrul podcastului „Tare de tot” al lui Viorel Grigoriu, Laurette a făcut noi dezvăluiri, întrebată fiind de presupusa relație cu Ion Țiriac, scrie Digisport.

Laurette a declarat că este o femeie materialistă și, ca atare, îi plac milionarii. „Da, sunt foarte materialistă! Îmi plac milionarii, domnule! Ce vrei, dacă-mi plac? Pot să zic că nu-mi plac? Nu neapărat milionarii! Îmi plac bărbații…acum iar o să-mi iau hate. Îmi plac bărbații cu situație.

ADVERTISEMENT

Îmi place să mă simt bine. Ai văzut cum se simte o femeie în preajma unui milionar, unui bărbat cu bani? E altceva, parcă sunt ai ei , chiar dacă nu sunt ai ei”, a spus ea.

Mai bine plâng pe un iaht la Monaco decât într-o căruță

Laurette a spus că viața „e mai frumoasă” în preajma oamenilor cu bani și că nu e cazul să fie ipocrită pe tema aceasta. La o adică, mai bine „plânge pe un iaht decât într-o căruță la tataia la țară”.

ADVERTISEMENT

„Parcă înflorești, îți dă o energie bună. Parcă viața e mai frumoasă. Vrei să te mint că nu e frumos? Vrei să fim ipocriți? Mai bine plâng pe un iaht la Monaco decât într-o căruță la tataia la țară.

Serios, acum, hai să fim serioși. Nici eu n-am ajuns la milionari direct, am cunoscut și d-ăia, și d-ăia, dar nu rezonez. Tot acolo top îmi place”.

ADVERTISEMENT

Dacă nu eram deosebită se mai uita domnul Țiri la mine?

„Nu mai zic unde am înflorit, că știi unde. Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. Era frumos. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să știi să glumești, să ai simțul umorului.

Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să arunci așa câte o pastilă, să știi să te faci plăcută, să fii jovială.

Alturi de Ion Țiriac, „m-am simțit ‘Regina reginelor’ Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a spus Laurette.

 

ADVERTISEMENT