Life

Vedeta din România care se mută într-un container, departe de București, din cauza facturilor uriașe. „Va fi greu”

Decizie radicală luată de o vedetă din România. Se mută într-un container, departe de Capitală, din cauza facturilor mari.
04.06.2023 | 17:03
Vedeta din Romania care se muta intrun container departe de Bucuresti din cauza facturilor uriase Va fi greu
Despre ce vedetă este vorba. Sursa foto: OLX
ADVERTISEMENT

Facturile mari din ultima vreme afectează inclusiv vedete din țară. Una dintre ele, ca să scape de grija lor și să aibă o viață mai bună, a decis să se mute din București, într-un container, de la malul mării, mai exact, din Vama Veche. Cu cine va locui aici?

Vedeta din România care renunță la Capitală și se mută într-un container: ”Facturile m-au omorât”

Dana Marijuana spune că nu mai poate face față scumpirilor din Capitală, așa că își face bagajele și se mută la mare. Se va stabili într-un container din Vama Veche, alături de una dintre fiicele ei, dar îl va lăsa în București pe iubitul său.

ADVERTISEMENT

Artista se va muta la jumătatea acestei luni, din cauză că ”facturile au omorât-o”, așa cum chiar ea a precizat. De asemenea, nu mai poate suporta stresul din București și își dorește o viață mai liniștită, în care nervii să nu mai pună stăpânire pe ea.

”Mă voi muta la jumătatea lunii iunie. Nu mai pot cu stresul din București. Facturile m-au omorât! Nu mai pot! Din cauza asta plec, ca să scap de stresul ăsta. Eu am problemele mele cu nervii, aș vrea să fiu mai liniștită, să nu mai fiu stresată”, a declarat cântăreața rapp pentru impact.ro

ADVERTISEMENT

Totuși, Dana Marijuana a subliniat că nu va părăsi Bucureștiul pentru totdeauna, fiindcă aici are familia și domiciliul. De altfel, fiica sa mai mare va rămâne cu tatăl ei, în timp ce pe mezină o va lua cu ea în Vama Veche. Cât despre iubit, va fi de acum încolo o relație la distanță și vor face naveta de la unul la altul.

Cum arată containerul în care va locui Dana Marijuana

Containerul în care va locui solista se află pe un teren achiziționat de ea și arată ca un apartament cu 3 camere. Abia așteaptă ca prietenii săi să-și petreacă zilele libere în noua sa casă, mai ales că sezonul estival a început și multă lume merge la mare.

ADVERTISEMENT

”Eu o să mă mut din București, iubitul meu încă lucrează și nu poate veni, așa că o să facem naveta unul la altul. Nu mă despart de tot de București, pentru că am familia și actele aici. Asta o să fie… Nu ne despărțim de tot! Mă mut la Vama Veche, la mare. O să o iau pe fiica cea mică cu mine, iar cea mare va rămâne în București cu tatăl ei.

Am un teren acolo de 300 de metri, cu niște containere, ca un fel de apartament cu 3 camere. O să îmi aștept și prietenii acolo. O să fie frumos! O să vină și iubitul meu, la un moment dat, dar, până atunci, va fi puțin greu”, a mai explicat cântăreața.

ADVERTISEMENT

Dana Marijuana, pe numele real Dana Coteanu, este una dintre artistele de muzică rapp, din țară. A făcut parte din trupa La Familia și s-a remarcat publicului român după interpretarea pieselor ”Tupeu de borfaș” sau ”Tre să spun”.

ADVERTISEMENT