Life

Vedetă din România, dată afară din casă, după ce a fost prinsă cu amantul. Iubitul milionar este neiertător

19.11.2020 | 10:44
Vedeta din Romania data afara din casa dupa ce a fost prinsa cu amantul Iubitul milionar este neiertator
ADVERTISEMENT

O vedetă din România a fost dată afară din casă după ce iubitul a prins-o alături de amant. Este vorba despre Jasmine, cea mai cunoscută dansatoare din buric de la noi, care și-a înșelat iubitul milionar cu cel mai bun prieten. Bărbatul nu a iertat-o și i-a cerut să părăsească locuința cât mai repede. 

Jasmine s-a conformat și a fost surprinsă în timp ce căra mobila din casă până la mașină. Nu mai există cale de întoarcere pentru fosta iubită a lui Leo de la Strehaia.

ADVERTISEMENT

Jasmine ar fi fost surprinsă alături de amantul ei, nimeni altul decât cel mai bun prieten al iubitului. Prinsă pe picior greșit, dansatoarea a fost dată afară din casa partenerului ei cu tot cu bunurile personale.

Vedetă din România, dată afară din casă, după ce a fost prinsă cu amantul. Iubitul milionar este neiertător

Jasmine se confruntă cu o situație delicată. Dansatoarea din buric a fost dată afară de iubitul ei milionar după ce ar fi călcat strâmb chiar cu cel mai bun prieten al lui. Mai mult, vedeta a fost dată afară cu tot cu mobilă, haine și alte obiecte pe care le deține.

ADVERTISEMENT

Iubitul milionar i-ar fi cerut lui Jasmine să plece imediat ce a descoperit că aceasta avea o aventură. CANCAN.ro a publicat câteva imagini în exclusivitate în care blondina își cară bagajele afară din casă. Vezi aici imaginile surprinse.

După o discuție cu partenerul, Jasmine s-a conformat și a părăsit apartamentul în care locuiau împreună. Menajera i-a venit în ajutor fostei dansatoare și a ajutat-o să-și care lucrurile. În afară de garderoba imensă, blondina mai avea și câteva piese de mobilier, ghivece cu flori și chiar un uscător de rufe.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, supranumit și “Prințul țiganilor”, a fost acționată în instanță de către acesta prin care susținea că Jasmine trebuie să-i înapoieze o sumă de bani pe care i-a investit în ea în timp ce erau împreună. Procesul nu s-a mai încheiat pentru că Leo nu ar fi plătit niște taxe.

Se pare că istoria se repetă pentru blondină, pentru că și fostul iubit milionar pe care l-a înșelat are de gând să o acționeze în instanță. Afaceristul a deschis deja o acțiune la Judecătoria Sectorului 2 și vrea să lupte pentru a-și recupera banii investiți în fosta dansatoare.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Jasmine ar fi fost surprinsă în timp ce ieșea pe ușa din spate din imobilul în care locuia vecinul ei.

“Folosea ieșirea din parcare. Venea la acesta camuflată din cap până-n picioare pentru a nu fi recunoscută. Nu dorea ca iubitul să afle de vizitele nocturne pe care le făcea la respectiva adresă. Chiar dacă stătea la doar un bloc distanță, aceasta venea și pleca cu o mașină, tot pentru nu a fi recunoscută”, ar fi dezvăluit cineva din anturajul celor doi pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT