Sport

Vedeta Jovana Kovacevic, interviu pentru FANATIK după Final Four: “Cât voi fi la Minaur, dau totul!”. Exclusiv

09.05.2021 | 19:03
Vedeta Jovana Kovacevic interviu pentru FANATIK dupa Final Four Cat voi fi la Minaur dau totul Exclusiv
Vedeta Jovana Kovacevic, interviu pentru FANATIK după Final Four: "Cât voi fi la Minaur, dau totul!". Sursa foto: eurohandball.com
ADVERTISEMENT

Minaur Baia Mare a încheiat turneul Final Four din EHF European League cu medaliile de bronz la gât după o victorie spectaculoasă obținută cu Ikast Herning: 33-31. Jovana Kovacevic a fost cea mai bună jucătoare a băimărencelor, reușind să înscrie 11 goluri. 

Jovana Kovacevic și-a luat revanșa după meciul șters cu Nantes!

Ikast a început mai bine meciul, pe care l-a controlat în prima repriză. Însă, Minaur Baia Mare a mărit turația spre finalul meciului reușind să egaleze cu opt minute înainte de final și în momentul în care a trecut la conducere nu a mai lăsat meciul din mână.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea meciului a fost Jovana Kovacevic. Interul stânga a marcat de 11 ori pentru Minaur, ștergând astfel evoluția modestă împotriva lui Nantes din ajun, când a marcat doar două goluri din 14 aruncări.

Vedeta Jovana Kovacevic, interviu pentru FANATIK după Final Four: “Această echipă merită o medalie!”

La finalul meciului cu Ikast Herning, jucătoarea din Baia Mare a dat un interviu pentru FANATIK în care a vorbit despre modul în care a obținut Minaur bronzul după dezamăgirea cu Nantes, dar și lupta la titlu cu CSM București.

ADVERTISEMENT

Cum te simți după această victorie?

– Minunat. Chiar mă simt minunat. Cred că această echipă merită o medalie. Meritam să încheiem această competiție cu o medalie. Bineînțeles, nu am reușit să ajungem în finală, dar nu mai aveam nimic de pierdut și am dat totul.

A fost dificil pentru voi să acceptați înfrângerea de ieri cu Nantes?

– Da, vă dați seama. Toată lumea a fost supărată, deznădăjduită. Am avut o discuție în vestiar și ne-am spus să dăm totul, să luptăm una pentru cealaltă pentru că nu mai avem ce să pierdem.

ADVERTISEMENT

“Cât voi mai fi la Minaur Baia Mare, voi da totul”

Și ați încheiat cu o victorie…

– Am reușit să câștigăm împotriva unui adversar foarte puternic. Nu a fost cel mai bun început de meci, dar am câștigat și totul este foarte bine în acest moment.

Urmează meciul cu CSM București din campionat. Vă bateți la titlu? 

– Fiecare meci are povestea lui. Putem să câștigăm, putem să pierdem. O să dăm totul, eu cât voi mai fi la Minaur Baia Mare voi da totul și o să vedem la final rezultatul.

ADVERTISEMENT

Sârboaica pleacă de la Minaur la Gloria Bistrița la finalul sezonului

La finalul sezonului, Jovana Kovacevic va pleca de la Minaur Baia Mare la Gloria Bistrița. Jucătoarea din Serbia va avea la echipa lui Kim Rasmussen unul dintre cele mai mari salarii din Liga Națională, cifrat la peste 10.000 de euro.

  • 11 goluri a marcat Jovana Kovacevic împotriva lui Ikast
  • 25 de ani are handbalista din Serbia

 

ADVERTISEMENT