Sport

Vedeta lui Dinamo şi-a găsit echipă de play-off! Clubul a anunţat oficial transferul. Update exclusiv

Jonathan Rodriguez, una dintre vedetele celor de la Dinamo, şi-a găsit echipă de play-off. Mijlocaşul a semnat cu Sepsi, acolo unde va avea un salariu de 7000 de euro lunar.
13.07.2022 | 16:52
Vedeta lui Dinamo sia gasit echipa de playoff Clubul a anuntat oficial transferul Update exclusiv
Jonathan Rodriguez se bucură alături de colegi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
13-07-2022
13:54

Jonathan Rodriguez a semnat cu Sepsi! Covăsnenii confirmă exclusivitatea FANATIK

Jonathan Rodriguez a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe, mutare anunţată de FANATIK din 25 iunie. Mijlocaşul care a evoluat în ultimele şase luni la Dinamo şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, echipă de care aparţinea şi a semnat cu covăsnenii din postura de jucător liber:

„Cu această mutare, putem spune că avem lotul complet. Avem dubluri pe aproape toate posturile, cu o singură excepție, unde însă pot evolua fără probleme alți doi jucători, de pe alte poziții. Dacă mai apare vreun fotbalist interesant, poate îl vom aduce, dar nu este neapărat, suntem mulțumiți cu ce avem în prezent”, a spus patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi.

Jonathan Rodriguez şi Laszlo Diosegy.
Jonathan Rodriguez şi Laszlo Diosegy.

Jucătorii cu salarii mari părăsesc, pe rând, corabia Dinamo. Ultimul de pe lista plecărilor este Jonathan Rodriguez, mijlocaşul împrumutat în a doua parte a sezonului de la CFR Cluj şi omul care avea unul dintre cele mai mari lefuri din lotul “câinilor.

Vedeta lui Dinamo şi-a găsit echipă de play-off! Jonathan Rodriguez urmează să semneze cu Sepsi

Din informaţiile FANATIK, Jonathan Rodriguez a reziliat contractul cu CFR Cluj şi este foarte aproape să semneze cu Sepsi Sf. Gheorghe. Ar fi al doilea jucător care o părăseşte pe Dinamo pentru covăsneni, primul fiind Cosmin Matei.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Jonathan Rodriguez s-a înţeles pentru un contract pe un an cu posibilitate de prelungire pe încă unul. El va câştigă la echipa lui Cristiano Bergodi 7000 de euro lunar.

Dioszegy confirmă negocierile: “Suntem foarte aproape să îl convingem”

Finanţatorul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegy, a confirmat pentru FANATIK faptul că discuţiile cu fotbalistul sunt avansate: “Sunt negocieri şi suntem foarte aproape să îl convingem pe Jonathan Rodriguez”, a fost reacţia lui Dioszegy.

ADVERTISEMENT

Jonathan Rodriguez şi-a încheiat conturile cu CFR Cluj la un an după ce a semnat cu ardelenii. A fost dorit de Marius Şumudică la echipa campioană, însă odată cu venirea lui Dan Petrescu la echipă, a fost tras pe linie moartă.

Rodriguez, împrumutat în iarnă la Dinamo! “Câinilor” le-a fost imposibil să îl păstreze

Mijlocaşul a fost împrumutat în iarnă la Dinamo, unde a devenit om de bază. A evoluat 15 meciuri pentru “câini” în a doua parte a sezonului, lipsind doar în meciul cu UTA Arad şi CFR Cluj, echipă de care aparţinea.

ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo era imposibil să îl păstreze pe Jonathan Rodriguez şi în liga secundă, în condiţiile în care salariul mijlocaşului era unul de play-off în Liga 1. După retrogradare, “câinii” sunt nevoiţi să reducă mult plafonul salarial.

Jonathan Rodriguez şi Cosmin Matei, colegi la Sepsi

Este al doilea jucător care pleacă de la Dinamo la Sepsi Sf. Gheorghe în această perioadă de mercato. Covăsnenii l-au acontat pe Cosmin Matei, care a semnat cu echipa lui Bergodi la câteva zile după retrogradare.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 32 de ani, Jonathan Rodriguez a ajuns în România în 2017, fiind transferat de FC Botoşani de la Agropecuario. A devenit căpitanul echipei, iar după patru ani la echipa lui Valeriu Iftime a plecat la CFR Cluj.

  • 1+1 este contractul lui Jonathan Rodriguez cu Sepsi
  • 7000 de euro lunar va încasa Rodriguez la covăsneni

 

ADVERTISEMENT