Fanatik Show

VEDETA lui Hagi vrea la Steaua. Răspunsul REGELUI!

Mitrea a fost chemat la naţională şi e unul dintre jucătorii momemtului din Liga 1, motiv pentru care a fost şi chemat pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Danemarca....
10.11.2014 | 22:22
VEDETA lui Hagi vrea la Steaua Raspunsul REGELUI

Mitrea a fost chemat la naţională şi e unul dintre jucătorii momemtului din Liga 1, motiv pentru care a fost şi chemat pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Danemarca.

El vrea la Steaua şi spune că după cele opt reuşite din campionat colegii de la Viitorul l-au poreclit Keşeru. ”Mi-ar plăcea să joc la Steaua, este un club mare”, a spus jucătorul. Prezent la LOOK TV, la FANATIK SHOW, Gică Hagi a declarat laconic că încă nu a purtat o discuţie cu Gigi Becali de un eventual transfer.

A fost la un pas să se lase de fotbal

Mitrea a povestit despre începuturile sale fotbalistice şi momentul de cumpănă din urmă cu 9 ani: “La Universitatea Cluj, aveam opt ani cînd am început. Singur m-am dus la fotbal. Jumătate de an, un an, părinţii mei nu au ştiut că mă duc la fotbal. Până la 18 ani am jucat mijlocaş central, apoi am trecut fundaş central. Nu a depins de mine să rămân la Cluj. Atunci erau probleme mari la Universitatea.

Juniorii nu erau băgaţi în seamă. A fost foarte greu, aveam 18 ani, nu-mi găseam echipă, am avut probleme personale, mama mea a murit şi mi-era greu. M-am gîndit şi să renunţ la fotbal. Au venit toate dintr-o dată. Dar nu puteam să renunţ la fotbal.”

Întrebat dacă s-ar fi lăsat de fotbal, ce ar fi făcut, Mitrea a dezvăluit un lucru inedit: “Dacă renunţam la fotbal, spre avocat mă îndreptam. Am doi ani de facultate la drept, probabil m-aş fi făcut avocat”, a anunţat el la DigiSport.