Fotbal intern

Vedeta Macedoniei, despre punctele forte ale României: ”Hagi și Pușcaș sunt cei mai periculoși”

11.12.2020 | 13:07
Vedeta Macedoniei despre punctele forte ale Romaniei Hagi si Puscas sunt cei mai periculosi
ADVERTISEMENT

Vedeta echipei naționale a Macedoniei de Nord, Ilija Nesterovski, a analizat reprezentativa României înaintea preliminarilor CM 2022 și consideră că Ianis Hagi și George Pușcaș sunt cei mai periculoși jucători din tabăra ”tricolorilor”.

Pe lângă Macedonia de Nord și România, sorții au mai decis ca din Grupa J să mai facă parte Germania, Islanda, Armenia și Liechtenstein.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” își știu programul din preliminarii și vor începe lupta pentru calificarea la turneul final din Qatar la 24 sau 25 martie 2021, urmând să încheie campania în 14-16 noiembrie 2021.

Cum este văzută naționala României de vedeta Macedoniei de Nord

Jucătorul vedetă al selecționatei Macedoniei de Nord, Ilija Nesterovski, care evoluează în Serie A la Udinese, a analizat grupa preliminară și a dezvăluit care sunt atuurile României.

ADVERTISEMENT

”Grupa este interesantă, unde favorita absolută este Germania, iar celelalte naționale se vor lupta pentru locul doi, care duce la barajul pentru Mondial”, a declarat atacantul macedonean pentru ziare.com.

”Echipa Romîniei este una foarte bună, cu jucători tineri foarte talentați. Îl cunosc pe Pușcaș, alături de care am jucat la Palermo. Totodată, îl știu și pe Mogoș de la Chievo. Ei sunt buni prieteni cu mine și sunt fericit să joc împotriva lor”, a mai spus Ilija Nesterovski.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine, cei mai periculoși jucători sunt Pușcaș și Hagi. Eu știu că Ianis Hagi este unul dintre cei mai buni tineri jucători din Europa”, a încheiat atacantul formației Udinese.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, este de părere că jucătorii antrenați de Mirel Rădoi pot să se claseze pe poziția secundă în grupa J, cea care duce la barajul pentru calificarea la turneul final al Mondialului din Qatar.

ADVERTISEMENT

Primele clasate din fiecare cele zece grupe vor merge direct la turneul final, în vreme ce locurile doi vor avansa în runda a doua care va implica 12 echipe. Pe lângă cele zece formații clasate pe locul secund în fiecare grupă, vor participa la această fază a calificărilor și cele mai bune două câștigătoare de grupă în Liga Națiunilor care nu au prins locul doi în grupa de calificare.

ADVERTISEMENT