Sport

Vedeta naționalei României și-a prezentat bomba-sexy, care este fosta unui ex-jucător de la FCSB! Cântăreața rupe toate topurile! Foto

Horațiu Moldovan a dat lovitura după transferul lui Atletico Madrid. Vedeta naționalei și-a prezentat noua cucerire pe rețelele de socializare.
28.03.2024 | 23:22
Horațiu Moldovan și-a prezentat bomba-sexy. foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan s-a transferat la Atletico Madrid de la Rapid la finalul lunii ianuarie 2024, în schimbul sumei de 800.000 de euro. Până în acest moment, portarul român nu a bifat niciun minut în poarta spaniolilor, fiind de fiecare dată rezerva lui Jan Oblak.

Horațiu Moldovan și-a prezentat noua cucerire pe rețelele de socializare

Chiar dacă nu a debutat încă în poarta lui Atletico, se pare că Horațiu Moldovan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o nouă parteneră. Totul a ieșit la iveală după ce Aza Gabriela, una dintre cele mai sexy prezențe din industria muzicală, a apărut într-o poză postată pe rețelele de socializare de vedeta naționalei.

ADVERTISEMENT

Născută la Călărași, Gabriela Amzaru, pe numele ei real, a fost semifinalistă la emisiunea Vocea României în 2015 și, de atunci, face parte din lumea muzicală din România.

În ultimele luni, Gabriela i-a fost alături lui Horațiu Moldovan la Madrid, fiind prezentă la meciurile disputate de Atletico pe arena Civitas Metropolitano.

ADVERTISEMENT

horatiu moldovan

Aza Gabriela a avut o relație și cu un fost jucător de la FCSB

Timp de mai mulți ani, Aza Gabriela a avut o relație cu Dragoș Nedelcu, fost jucător al FCSB și campion cu Farul Constanța în două rânduri, 2017 și 2023.

Cei doi s-au despărțit în primăvara anului 2023, motivul fiind, așa cum declara artista, programul încărcat pe care îl aveau cei doi.

ADVERTISEMENT

”Drumurile noastre erau foarte diferite și era extrem de greu să ne vedem unul cu celălalt, pentru că fotbaliștii pleacă foarte mult, antrenamente, cantonamente și toate cele, eu dacă sunt cu muzica am început și eu evenimentele, nunți, botezuri, cununii și ne venea foarte greu să ne vedem, era o distanță”, declara Aza Gabriela în 2023.

Horațiu Moldovan nu este sigur de prezența la Euro 2024

Chiar dacă a fost integralist în amicalul pierdut de România în fața Columbiei, scor 2-3, pe stadionul Civitas Metropolitano, Horațiu Moldovan nu este sigur de prezența sa în lotul care va merge la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu își dorește să meargă la turneul final din Germania cu jucători care evoluează la echipele lor de club, iar acest lucru nu este posibil pentru Moldovan, având în vedere statutul pe care îl are Jan Oblak la Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT