Fotbal international

Vedeta Norvegiei, probleme mari înainte de meciul cu România. Medicii au anunţat azi

07.06.2019 | 13:28
Norvegia - România. Vedeta gazdelor, Mohamed Elyounoussi, are dureri mari la gleznă dar va intra pe teren cu injecții antidolorifice

Vedeta Norvegiei are probleme mari înainte de meciul cu România. Favoritul selecționerului Norvegiei, Lars Lagerback este jucătorul lui Southampton, Mohamed Elyounoussi, 24 de ani, fotbalist extrem de tehnic și cu o bună viziune a jocului, dar campion al ghinioanelor în privința accidentărilor. Jucătorul de origini marocane este considerat vedeta echipei, undeva cam pe aceeași treaptă cu copilul minune al fotbalului norvegian Martin Odegaard.

Vedeta Norvegiei, Mohamed Elyounoussi, probleme mari înaintea meciului cu România

Lars Lagerbak îl place foarte mult pe cel supranumit Moi atât pentru calitățile sale de fin tehnician și pentru viteza sa, Elyounoussi putând evolua la fel de bine ca atacant sau ca aripă. Și mai are o calitate apreciată de omul care ani de zile a fost selecționerul țării sale, Suedia, iar acum îi este rival direct la calificare. Este un jucător de echipă, care se pune în slujba echipei, muncește mult și este foarte altruist, oferind multe pase bune coechipierilor în locul finalizării personale.

Mohamed Elyounoussi are doar 16 meciuri jucate sezonul trecut la Southampton, după ce sfinții au plătit 20 de milioane euro lui Basel pentru el. Nu pentru că nu ar avea valoare, dar are o ciudată ușurință în a se accidenta. Jucătorul de 24 de ani, cu 22 de prezențe în echipa națională și cinci goluri marcate, a suferit tot felul de probleme medicale de-a lungul sezonului și nici acum nu e bine.

Norvegia – România. Atacantul de origini marocane este favoritul selecționerului Lars Lagerback

Jucătorul a decis să intre pe teren cu injecții antidolorifice

Elyounoussi l-a asigurat pe Lars Lagerbak asupra faptului că va intra orice ar fi pe teren la meciul cu România, deși resimte dureri mari la glezne și abia se putea încălța cu ghetele. Ziariștii norvegieni l-au surprins la hotel stând doar în șosete, pentru a elibera presiunea asupra gleznei. Însă fotbalistul va strânge din dinți și va fi pe teren.

Moi a decis singur acest lucru și a acceptat ca în ultimele două zile să urmeze un tratament cu injecții antidolorifice, lucru pe care îl va face inclusiv înaintea meciului, cu cel mult o jumătate de oră de a intra pe teren. Deși marocan la origini jucătorul se simte norvegian sută la sută, crescând de mic la Bergen și știe că acesta este un meci extrem de important pentru naționala nordică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri