Life

Vedeta pentru care spiritele și extratereștri sunt o certitudine. Susține că s-a împrietenit cu fantoma care îi bântuie locuința: „Văd oameni morți”

Un actor cunoscut din Marea Britanie susține că locuiește în casă cu fantoma unui băiat de 18 ani. Ce părere are despre extratereștri.
15.01.2023 | 17:06
Vedeta pentru care spiritele si extraterestri sunt o certitudine Sustine ca sa imprietenit cu fantoma care ii bantuie locuinta Vad oameni morti
Un actor celebru afirmă că este bântuit. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Joey Essex nu doar crede în fenomene paranormale, dar susține că le-a trăit pe pielea lui. Actorul britanic a afirmat că are o fantomă în casă și că i-a devenit prieten între timp.

Actorul britanic Joey Essex susține că este prieten cu o fantomă

Joey Essex a făcut o dezvăluire cu care și-a luat publicul prin surprindere. Actorul britanic a mărturisit că locuința sa este bântuită, dar că s-a obișnuit cu această idee.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta a afirmat că s-a împrietenit cu fantoma, un băiat de 18 ani, și că atunci când îl vede prin casă îl întreabă cum se simte.

joey essex
Joey Essex susține că e prieten cu o fantomă.
Foto: Instagram

„Stau în pat și mă gândesc uneori la fantome. Este una care vine în camera mea. Este foarte enervant. Sincer, o văd tot timpul, se plimbă prin casă. Obișnuiam să fiu speriat de fantome, dar pentru că o văd pe aceasta foarte des, m-am obișnuit cu ea. E prietenul meu.

ADVERTISEMENT

Mă duc în bucătărie și întreb: ‘Ești bine, fantomă?’. E ca un băiat de vreo 18 ani. O văd trecând pe lângă mine și o întreb ‘Ce se întâmplă?’.

Nu m-am gândit niciodată cu adevărat la fantome când eram mai tânăr, pentru că nu le vedeam. Dar acum văd oameni morți”, a povestit actorul conform Daily Star. 

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Dancing on Ice nu a crezut în spirite până când, spune el, a văzut unul în vechiul său apartament. Acesta ar fi aruncat capul de cerb pe care proprietara locului l-a așezat deasupra patului.

„M-am speriat de moarte”, a spus Joey Essex.

Joey Essex crede și în extratereștri

De asemenea, Joey Essex a dezvăluit că nu crede că oameni sunt singuri în Univers și că, după părerea sa, există viață extraterestră. Actorul s-a convins de acest lucru după ce a ascultat mărturiilor unor oameni care pretindeau că au fost răpiți.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna am crezut că există alte forme de viață acolo și acum cred cu siguranță în extratereștri.

Am fost la o întâlnire cu toți acești oameni care stăteau de vorbă despre răpirile lor, deși la început am crezut că se referă la adopții.

Toți arătau foarte normal, dar lucrurile pe care le spuneau erau nebunești. De fapt, cred în spirite chiar mai mult decât în extratereștri”, a mai spus Essex.

ADVERTISEMENT