News

Vedetă Pro TV, bătută cu bestialitate într-un magazin: „M-am trezit cu un pumn în față”

O vedetă Pro TV a fost lovită cu bestialitate într-un magazin, iar leziunile suferite i-au obligat pe medici să o opereze de urgență.
08.11.2020 | 21:08
Vedeta Pro TV batuta cu bestialitate intrun magazin Mam trezit cu un pumn in fata
Designerul Cristina Joia face parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Joia, designer care face parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie”, a ajuns de urgență la spital după ce a fost bătută cu bestialitate de o șoferiță într-un magazin din Capitală. Totul s-a petrecut sub privirile angajaților, care nu au îndrăznit să intervină.

De pe patul de spital, vedeta Pro TV a găsit puterea să povestească întregul calvar prin care a trecut într-o seară de sâmbătă ce se anunța la fel de liniștită ca oricare alta. Leziunile suferite i-au obligat pe medici să o opereze de urgență la nas.

ADVERTISEMENT

Din fericire, intervenția a decurs bine, dar Cristina nu va avea liniște până când agresoarea, Ștefania Andrei, nu își va primi pedeapsa pentru faptele sale. „Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit., mi-era foarte  rău deja”, este mărturia cutremurătoare a designerului.

Designerul Cristina Joia, bătută și desfigurată într-un magazin, sub privirile înmărmurite ale angajaților

M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit. Și am căzut.

ADVERTISEMENT

Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la poliție sau SMURD, ea a fugit., mi-era foarte  rău deja.

M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașina ei.

ADVERTISEMENT

Mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând.

M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față. Este spartă piramida nazală și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, a mărturisit designerul Cristina Joia pentru Știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT

În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, a transmis și Poliția Capitalei.

Cristina Joia a mai fost implicată într-o altercație în trecut. Atunci, a primit un pumn în ficat după ce a încercat să aplaneze un conflict între doi bărbați.

ADVERTISEMENT
Tags: