Life

Vedetă PRO TV, semnal de alarmă despre înfometare: “Am fost bulimică, anemică, depresivă”

24.03.2021 | 12:15
Vedeta PRO TV semnal de alarma despre infometare Am fost bulimica anemica depresiva
ADVERTISEMENT

O vedetă de la PRO TV a decis să tragă un semnal de alarmă și să recunoască în direct că a avut o problemă gravă din pricina înfometării.

Este vorba despre o tânără prezentatoare care le-a dat de gândit celor din fața micilor ecrane, în special doamnelor și domnișoarelor, care poate deja au început pregătirile pentru vară, în această perioadă, la nivel de siluetă.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu s-a sfiit să spună adevărul și să aprecieze că uneori persoanele care își doresc să arate într-o formă maximă trebuie să aibă grijă și să nu se îmbolnăvească din pricina alegerilor făcute.

Semnal de alarmă tras de o vedetă de la PRO TV care s-a înfometat

Mai exact, noua colegă a lui Cove și a Lorei de la Vorbește Lumea a vorbit cât se poate de deschis despre problema ei în alimentație. A venit însoțită de nutriționista care a ajutat-o să depășească respectivele momente critice.

ADVERTISEMENT

Francisca este cea mai nouă vedetă de la PRO TV, fiind cunoscut că a înlocuit-o pe Viviana Sposub pentru rubrica meteo. Iubita lui George Burcea nu a mai revenit în fața camerelor după participarea la Fermă.

Francisca a tras un semnal de alarmă și a recunoscut că din dorința de-a arăta perfect, ajunsese să facă anumite gesturi nu tocmai recomandate celor care își doresc să “topească” kilogramele într-un mod sănătos.

ADVERTISEMENT
Vedetă PRO TV, semnal de alarmă despre înfometare Am fost bulimică, anemică, depresivă
Francisca de la Vorbește Lumea a recunoscut că s-a confruntat în trecut cu anumite probleme cu alimentația (sursă foto: Instagram)

Bruneta a mai recunoscut că a reușit să arate exact așa cum își dorea, dar că transformările nu se întâmplă peste noapte, așa cum ne-am dori cu toții. Francisca a avut nevoie și de o răbdare de fier și a susținut că se poate integra în categoria persoanelor bulimice.

“Am fost bulimică, anemică am fost depresivă, am ajuns la medicamente recomandate de psihiatru. Eram într-un stadiu rău de tot. Mi-am băgat degetele pe gât, nu mi-e rușine să recunosc. Nu voiam să accept că am nevoie de un specialist.

ADVERTISEMENT

Mi-era mai ușor să mă înfometez, decât să mănânc ce voiam eu. Am cunoscut-o pe Carmen (n.r.: nutriționist) și mi-a arătat ce este acest stil de viață. Este normalitatea, practic. De la ea ieși alt om, lucrează foarte mult cu psihicul fiecărei persoane. Am sunat-o de multe ori plângând și i-am spus că îmi este foame. Dar dacă sunt rezultate bune deja, e păcat să renunți”, a recunoscut Francisca, în direct, la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT