News

Vedeta ProTV, Dragoș Bucur, confesiune controversată pe Facebook: ”Nu mă vaccinez și nu port mască”

09.02.2021 | 22:36
Vedeta ProTV, Dragoș Bucur, confesiune controversată pe Facebook: ”Nu mă vaccinez și nu port mască”
Vedeta ProTV, Dragoș Bucur confesiune pe Facebook: ”Nu mă vaccinez și nu port mască”
ADVERTISEMENT

Vedeta postului de televiziune ProTV, Dragoș Bucur, a făcut o confesiune, marți, pe Facebook în care anunță, scurt și la obiect că: ”Nu mă vaccinez și nu port mască”.

În plină campanie de vaccinare anti-Covid 19, un nume important din show-biz-ul intern, anunță, public, că nu se va vaccina  împotriva noului coronavirus.

Dragoș Bucur a provocat o adevărată avalanșă de reacții în mediul online, după ce a făcut această mărturisire, stârnind atât opinii pro, cât și contra deciziei sale.

ADVERTISEMENT

Vedeta ProTV, Dragoș Bucur pe Facebook: ”Nu mă vaccinez și nu port mască”

Actorul Dragoș Bucur, prezentatorul popularei emisiuni ”Visuri la cheie” de la ProTV, a produs un ușor șoc în mediul online, marți seară.

Soțul Danei Nălbaru a scris, pe Facebook, că nu se vaccinează anti-Covid-19 și nici nu poartă mască. Au urmat reacții nenumărate, de la critici, până la laude și încurajări.

ADVERTISEMENT

”În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port masca”, este postarea lui Bucur de pe site-ul de socializare. La trei ore de la postarea mesajului, acesta a strâns peste 2.300 de reacții, aproape 700 de comentarii și circa 150 de redistribuiri.

Iată o parte dintre comentariile care critică poziția lui Bucur:

Să fii inadaptat vremurilor în care trăiești e dreptul tău, dar de ce simți nevoia să te lauzi cu asta?

Nu înțeleg de ce trebuie sa faci propaganda? Mare dezamăgire…

Lasă Dragos Bucur că purtăm noi mască.
Și ne vaccinăm noi.
Cine știe, poate ai vreo boală, ești vulnerabil.
Dacă ești imunodeprimat nu se recomandă vaccinarea oricum.
Dar nu-ți face griji, o să purtăm noi mască.
Ca să putem să mergem iar la cinema și la teatru și să putem evita intenționat toate chestiile în care apari tu.

Aceasta este o informație complet nerelevanta și bănuiesc că nu e nimeni interesat despre ce faci acasă. O informație interesanta despre spectacole, proiecte culturale, nu avem?

Pe de altă parte, unii internauți au avut reacții pozitive după postarea actorului:

Atâtea comentarii aiurea… Ce treaba are ca e actor? Fiecare ar trebui sa gândească singur și să-și pună întrebări. Bravo lui ca nu accepta rolul de cobai ca voi ceilalți.

Eu te admir. Simt  și fac la fel!

Dragoș Bucur, infectat cu Covid-19 în septembrie

În luna septembrie, Dragoș Bucur, actualul prezentator al emisiunii ”Visuri la cheie”, a fost depistat cu Covid-19. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale a fost una bună.

ADVERTISEMENT

”Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie.

A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmări ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, este declarația lui Dragoș Bucur din septembrie anul trecut.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri