Life

Vedetă Survivor România, acuzații explozive către Kanal D: „M-am certat cu producția. Show de joasă speță”

Unul din cei mai iubiți foști concurenți de la Survivor România face dezvăluiri explozive, adevărate bombe care lovesc în Kanal D!
23.05.2023 | 14:42
Vedeta Survivor Romania acuzatii explozive catre Kanal D Mam certat cu productia Show de joasa speta
O vedetă Survivor România dă de pământ cu Kanal D. Foto: Kanal D/ Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Albert Oprea, cel mai iubit concurent de la Survivor România 2, salvat de nu mai puțin de 15 ori de telespectatori, a făcut câteva dezvăluiri despre parcursul său în concurs, dar și despre scurta ședere în Casa iubirii.

Albert Oprea de la Survivor România, despre experiențele trăite în show-urile de la Kanal D

Albert Oprea și-a deschis sufletul, în exclusivitate pentru FANATIK, și aruncă adevărate bombe care vor zgudui din temelii postul turc de televiziune! Tânărul ne-a spus cât de greu i-a fost să facă față show-ului Survivor România, dar și ce gust amar i-a lăsat concursul Casa iubirii, deghizat acum în Casa iubirii.

ADVERTISEMENT

Show-ul în care certurile și montajele făcute, spune Albert, de producători erau la ordinea zilei la Casa iubirii. Acesta susține că producătorii i-au făcut o înscenare urâtă, fapt pentru care a plecat, după doar două săptămâni de ședere în casă.

Mai mult de atât, nu a fost singura situație în care producătorii i-au făcut zile fripte lui Albert. A pățit-o și la Survivor, ediția în care a participat fiind difuzată tot de Kanal D. Acesta a spus, pentru FANATIK, că au fost anumite momente de la consiliile de nominalizare și eliminare pe care postul nu le-a difuzat, unele pe care războinicul le consideră destul de grave.

ADVERTISEMENT

Fostul războinic acuză înscenări din partea producătorilor de la Kanal

Concurenții și-ar fi bătut joc de imnul țării. Mai mult de atât, au jignit telespectatorii pentru că aceștia îl votau săptămână de săptămână pe Albert. Imaginile nu au ajuns pe post, iar fostul concurent nu își explică motivele pentru care producătorii au ales să le țină la sertar!

De asemenea, Albert a vrut să demitizeze una din informațiile care a circulat în mediul online, și anume că unii concurenți ar primi sau ar fi primit mâncare pe sub mână.

ADVERTISEMENT

Oprea susține că participanții de la Survivor România nu primesc mâncare pe ascuns

„Mi s-a înscenat o chestie foarte urâtă din partea producției, cum că eu aș fi sărutat-o pe Maria. Au făcut un crop din ăla la montaj… Bine, pentru show a fost wow.

Nu e adevărat că ni se dădea sau că se dă foarte multă mâncare (n.r.: se referă pe ascuns). Într-adevăr, e un show de televiziune și se mai dau recompense, na, că e normal, dar nu se dau în spatele camerelor. Se dau recompensele la joc, ce se vede la televizor. Te îngrași hormonal mai mult.

ADVERTISEMENT

Corpul reacționează, mai ales când mănânci doar carbohidrați, cum a fost în sezonul meu, când mănânci doar orez, cartofi… E tendința de îngrășare. Slăbești, slăbești, slăbești și când mai vine câte o recompensă, îți dai seama, mănânci până vomiți! Corpul asimilează tot.

albert oprea survivor românia
Albert Oprea, fost concurent la Survivor România și Casa iubirii. Foto: Instagram

„În ideea de a mă umili, și-au bătut joc de imnul României”

La TV producătorii n-au dat când am ieșit favoritul publicului și Starlin, Sorin, Marius și Andrei s-au ridicat în picioare și mi-au cântat imnul (n.r.: imnul României). Am fost toți martori acolo.

Au cântat Imnul României ca să mă umilească. În ideea de a mă umili, și-au bătut joc de imnul României. Cântând, a atacat publicul, că uite, l-ați ales pe ăsta. Îi făceau pe cei de acasă proști. Ziceau că de aia am ajuns cum am ajuns. Asta nu s-a dat”, a dezvăluit Albert Oprea, pentru FANATIK.

Fostul războinic s-a plâns de faptul că pe micile ecrane nu s-au dat secvențele în care colegii săi îi jigneau pe cei de acasă. N-a primit niciun răspuns, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

„Unii concurenți îi jigneau pe telespectatori”

„Eu am spus la o emisiune la Kanal D despre asta, dar nu s-a dat acolo.  De ce? Nu mă întreba. Am fost invitat la emisiuni, în trust, acolo. N-au făcut tam-tam pe faptul că unii concurenți îi jigneau pe telespectatori.

E o chestie foarte gravă să îi lași pe oameni să cânte imnul… A fost o chestie foarte nasoală. Îți dai seama cum m-am simțit eu atunci”, a completat Albert.

Întrebat cum a reușit să facă față acestui show luni bune, Albert a recunoscut că au fost momente când stătea singur și plângea fără să fie filmat. Pe insula din Republica Dominicană s-a apropiat mai mult de Dumnezeu.

La Survivor l-a descoperit mai bine pe Dumnezeu: „Au fost multe momente când am plâns și nu m-a văzut nimeni”

„Au fost multe momente când am plâns și nu m-a văzut nimeni. Toți erau împotriva mea, vorbeam cu mine. Mă sfătuiam cu tata de la distanță. Nu o luasem razna, dar trebuia să îmi spun of-urile. Acolo m-am apropiat de Dumnezeu. Mi-am dat seama că în momentele grele doar Dumnezeu îți e aproape”, ne-a mai spus fostul concurent de la Survivor România.

Dacă despre Survivor își amintește cu bune și cu rele, cealaltă experiență, cea de la Casa iubirii, nu i-a lăsat nicio amintire plăcută. Acesta ne-a spus că show-ul e unul de joasă speță.

Casa iubirii, un „show de joasă speță”: „Mi s-a făcut o mare manevră”

„Cea mai mare greșeală a vieții mele a fost participarea la Casa iubirii. Mi s-a făcut o mare manevră din partea producției. Am stat doar două săptămâni și am plecat. M-am și certat cu producția. Eu le-am spus din start că nu vreau să intru în jocul lor. La început mi-au spus să vin cum sunt eu, să mă port natural, dar apoi mi-au înscenat…

Mi-au înscenat chestii cum că aș fi încercat să pup forțat o fată, cum că trag de ea, chestii care nu au fost adevărate. Pentru că n-am intrat în jocul ăsta, au vrut să mă duc cu flori, să cer iertare, deși nu era cazul.

Dacă îmi ceream iertare era doar dacă îmi asumam o vină. A fost o experiență foarte nasoală, cu un show… ăsta, Casa iubirii, e show-ul de cea mai joasă speță”, este declarația explozivă făcută de Albert Oprea pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT