Life

Vedeta TikTok Amarah, schimbare spectaculoasă de look! Își face operații de mii de euro

Tiktokerița Amarah începe marea transformare, iar în ajutor i-a sărit mâna dreaptă a cântăreței Carmen de la Sălciua! Ce operații de mii de euro își face bruneta?
09.11.2022 | 09:17
Vedeta TikTok Amarah schimbare spectaculoasa de look Isi face operatii de mii de euro
Amarah a început marea transformare! Vedeta TikTok și-a schimbat look-ul în salonul lui Bassam Dabbas
ADVERTISEMENT

Amarah a început transformarea de look pe care o dorește, iar prima oprire a fost la hair-stylistul celebrităților, Bassam Dabbas. Transgenderul din Timișoara, devenit vedetă pe TikTok, acolo unde are milioane de vizualizări la clipurile sale, a ajuns la București pentru a începe schimbarea la care visa dintotdeauna.

Amarah, schimbare de look sub bagheta lui Bassam Dabbas

Influencerița a primit un cadou din partea ”regelui coafurilor”. Bruneta a fost complet transformată de Bassam și echipa sa. Și-a pus extensii și a ajuns apoi pe mâinile make-up artistei Ruxi, care colaborează de ceva vreme cu renumitul stilist. Dar asta nu e tot!

ADVERTISEMENT

Amarah începe o serie de intervenții chirurgicale pentru feminizarea feței. Vrea să scape de nasul de care nu e mulțumită absolut deloc și va suporta o intervenție și la urechi.

Vedeta TikTok a primit asigurări în urmă cu câteva luni de la Bianca Drăgușanu că o va ajuta să își facă operațiile pe care și le dorește cu ardoare de multă vreme, însă discuțiile au rămas în stand-by. Altcineva a sărit în ajutorul lui Amarah! Un ajutor deloc de neglijat, căci, așa cum a aflat FANATIK, operațiile la nas și la urechi valorează în jur de 7.000-8.000 de euro.

ADVERTISEMENT
amarah
Amarah și-a pus extensii în salonul lui Bassam. În ultima imagine, vedeta TikTok, alături de mâna dreaptă a cântăreței Carmen de la Sălciua

Vedeta TikTok își face operații la nas și urechi de mii de euro. Cine o ajută cu banii

Chiar dacă Amarah își permite să dea acești bani, făcând bani frumoși din TikTok, mâna dreaptă a lui Carmen de la Sălciua, Eugen Băltărețu, a vrut să îi facă acest cadou întrucât o apreciază foarte tare.

Amarah și-a făcut deja toate analizele necesare și urmează să afle în zilele următoare când va fi programată la clinica Marhaba din Capitală. Bănățeanca a făcut câteva declarații despre marea transformare prin care va trece, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Am făcut deja toate analizele. Mă bucur că visul meu devine realitate, în sfârșit! Am făcut deja simulările, sunt foarte mulțumită și abia aștept să înceapă procedurile. Trebuie să duc analizele la clinică și zilele astea voi afla când urmează să mă operez, dacă rezultatele analizelor sunt ok. Asta vor decide medicii. Vreau să îi mulțumesc pe această cale lui Eugen pentru că m-a ajutat, dar și lui Bassam pentru surpriza pe care mi-a făcut-o”, ne-a spus Amarah.

Dacă totul va decurge bine, transgenderul va continua cu următoarele operații, urmând să își pună și silicoane, cel mai probabil peste 6 luni.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu recent acordat pentru FANATIK, vedeta TikTok urmărită de peste 300.000 de persoane, cu mai bine de 3,2 milioane de like-uri pe această platformă de socializare, a dezvăluit câteva lucruri interesante despre viața ei.

Vedeta a fost identificată cu disforie de gen și s-a lovit, de-a lungul timpului, de o serie de prejudecăți din partea oamenilor, unele venite, culmea, chiar din interiorul comunității LGBTQIA+. Amarah a avut parte și de sprijin, chiar din partea unei persoane importante din familie. Mama ei a susținut-o dintotdeauna, încă din copilărie, atunci când a dat semne că s-a născut fată într-un corp de băiat.

Adevărul despre câștigurile din TikTok: „Eu am conturi în Germania, dar plătesc taxe și în România”

Totodată, Amarah ne-a spus și adevărul despre banii care se fac din TikTok, unde e nevoie să stai ore în șir pe live ori să fii pe fază cu trendurile pentru a te propulsa cât mai în față.

„Da, am recunoscut și recunosc că din asta trăiesc. La operație, lucrurile nu sunt așa simple. Depinde de fel de operație vrei să îți faci… Ca să înțeleagă lumea, nu se fac bani doar din cadourile pe care le primim pe live-uri. Acele monede se transformă într-adevăr în bani, se pot transfera în bani online, doar că în bani reali sunt mai valoroase.

Eu am conturi în Germania, dar, da, plătesc impozite și în România, să nu creadă lumea cine știe ce, doar că sunt ca taxă pe Germania. Monedele virtuale sunt mai valoroase decât banii obișnuiți pe care i-aș primi.

Eu, de exemplu, nu mă bazez doar pe cadourile din confruntările de pe TikTok. Eu sunt monetizată, există și anumite campanii publicitare. Am fost și Miss TikTok… Sunt mai multe modalități prin care poți face bani din TikTok”, ne-a dezvăluit Amarah câteva din culisele rețelei de socializare din China.

ADVERTISEMENT