Life

Vedeta Youtube Mel Thompson a murit la 35 de ani: ”Mi-aș dori să o am înapoi”

Mel Thompson, cunoscută pentru activitatea sa în mediul online și pe canalul de Youtube, a încetat din viață. Vedeta avea numai 35 de ani.
28.09.2021 | 11:30
Vedeta Youtube Mel Thompson a murit la 35 de ani Mias dori sa o am inapoi
ADVERTISEMENT

Vestea nefericită a fost împărtășită cu fanii din mediul virtual de soțul make-up artistei, Puffin Thompson, care a lăsat un mesaj dureros și emoționant pe pagina de Instagram.

Bărbatul a confirmat că starul Youtube a încetat din viață în cursul weekend-ului care tocmai a trecut, având numai cuvinte de laudă pentru soția sa, care a murit la doar 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor apropiați Mel Thompson avea ceva probleme de sănătate, care se pare că s-au accentuat în ultima perioadă și ar fi dus la decesul său.

Mel Thompson, cunoscută pentru activitatea de pe Youtube, a murit

„Mel s-a stins din nefericire. Este foarte greu să alegi doar 10 fotografii. Am pierdut o persoană frumoasă. Voiam doar să arăt zâmbetele pe care le-a adus.

ADVERTISEMENT

A trebuit să răspund la atâtea mesaje de la oameni care i-au scris, fără să știe nici măcar de trecerea e în neființă. Este minunat să vezi cât de iubită era. Și ea i-a iubit pe toți.

Voi continua să o iubesc și să-mi fie dor de ea pentru totdeauna. A fost un fel de pilon pentru familia noastră. Copiii vorbeau cu ea fără oprire și ea vorbea constant cu ei și încerca să-i ajute cu lucrurile lor.

ADVERTISEMENT

Și oricât de rău s-ar fi simțit, tot îmi făcea masaj la spate când veneam și săream pe patul de lângă ea în timp ce lucra neobosit pentru a scoate conținut.

Toată lumea știe cât de talentată a fost ca artistă și câte cunoștințe utile avea, dar cei mai apropiați de ea știu cât de minunată a fost. 

ADVERTISEMENT

Ar fi făcut orice pentru a ajuta pe oricine fără să se gândească. Mi-aș dori să o am înapoi”, a scris soțul regretatei vedete Youtube pe Instagram.

Mel Thompson, star Youtube și make-up artist
Mel Thompson, star Youtube și make-up artist. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mel Thompson avea probleme de sănătate. De ce boală suferea

Puffin Thompson nu a dezvăluit cauza morții vedetei, însă câțiva prieteni apropiați au scris că ar fi avut probleme serioase de sănătate. Se pare că Mel fusese recent fusese diagnosticată cu sindromul Ehlers-Danlos, notează Daily Mail.

Boala poate fi definită ca „un grup de tulburări moștenite care afectează țesuturile conjunctive – în primul rând pielea, articulațiile și pereții vaselor de sânge”.

În momentul de față nu se știe dacă sindromul de care suferea Mel Thompson a afectat starea sa de sănătate și a dus la decesul ei neașteptat.

Familia regretatei vedete Youtube a primit foarte multe mesaje de condoleanțe din partea celor care au cunoscut-o sau i-au urmărit activitatea din mediul online.

ADVERTISEMENT