Life

Schimbări majore la Antenă. Mai multe vedete, concediate! Ce emisiuni sunt scoase din grilă în 2022

Anul 2022 aduce modificări semnificative în lista vedetelor cu care colaborează Antenele, șefii postului luând decizia de a se despărți de mai multe figuri cunoscute ale posturilor.
28.12.2021 | 18:40
Schimbari majore la Antena Mai multe vedete concediate Ce emisiuni sunt scoase din grila in 2022
Schimbari serioase in grila Antenelor dupa ce s-a renuntat la vedete cu greutate din echipa trustului Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Șefii din Antene au luat o serie de decizii dure cu privire la emisiunile care, deja, ajunseseră cunoscute la cea mai mică din televiziunile trustului, Antena Stars. Mai exact, au renunțat la o serie de show-uri care deveniseră cunoscute la postul TV și, evident, la vedetele implicate.

Schimbări majore la Antenă. Mai multe vedete, concediate în 2022

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Antena Stars renunță la emisiunea Star Matinal, show-ul prezentat de Ameri Nasrin și de Dima Trofim. Explicația este, pare-se, legată nu de cifrele de audiență – care oricum erau peste media postului – ci de dorința șefilor din Antene de a nu mai împărți publicul între Neața cu Răzvan și Dani și Star Matinal.

ADVERTISEMENT

Ameri Nasrin și de Dima Trofim, out! Antena Stars rămâne fără matinal

Din informațiile FANATIK, până la această oră, deși nu a fost nimic comunicat pe cale oficială, cei de la matinal au fost anunțați că își pot căuta altceva de lucru. E adevărat, Ameri Nasrin a fost, deja, ofertată de cei din Antenă pentru un alt proiect, dar decizia vedetei matinalului care de opt ani făcea emisiunea de dimineață se mai lasă așteptată. Colegii ei, însă, nu au fost la fel de norocoși, iar Dima Trofim a rămas ”liber de contract”, la fel ca și o parte din echipa din spatele camerelor de luat vederi.

Interesant este însă că, în locul matinalului de la Antena Stars – ultima ediție urmând să aibă loc pe 30 decembrie 2021 –  nu va fi difuzată nicio altă emisiune a postului, șefii căutând soluții cât mai ieftine pentru a umple respectivul slot orar, urmând, probabil, să fie difuzat un film sau un serial mai vechi.

ADVERTISEMENT

Brigitte și Pastramă, puși pe liber

După câteva sezoane ale reality-show-ului făcut de Brigitte și de Florin Pastramă, Antena Stars a decis să renunțe la serviciile lor, cauza fiind legată de audiențele extrem de mici pe care le aduceau. Și, în ciuda scandalurilor și a poveștilor spuse în fața camerelor de luat vederi, adeseori mult exagerate, audiențele show-ului în care Brigitte a fost starul au rămas mici, așa că, zilele trecute, cei doi au fost anunțați că nu vor mai face parte din proiectul Antenei Stars din 2022.

La fel a pățit și Armin Nicoară, ”Regele Saxofonului din Banat”, cel care, alături de iubita lui, cântăreața Claudia Puican, aveau un reality-show în care își prezentau viața printre concerte și distracție.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară: “Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul”

”Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul. E adevărat, înainte, noi am vorbit cu producătoarea noastră, i-am spus că ne este destul de greu să mergem și la cântări, la petreceri, să și filmăm… Nu știu cum au fost audiențele show-ului, nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare. Oricum, noi nu putem spune că suntem supărați, ne era destul de greu să facem față la programul încărcat.

Și, ca să fim sinceri, încă de când le-am propus proiectul am discutat cu producătorii să facem un sezon și să vedem apoi cum a mers și să luăm decizii cu privire la un alt sezon. Oricum, deja a fost filmat cam totul, am făcut și încheierea, așa că lucrurile s-au rezolvat”, a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, din informațiile pe care le-am obținut pe căi neoficiale, emisiunea Mămici de pitici nu este sigură că se va mai regăsi în grila postului Antena Stars, vedete precum Gabriela Cristea sau familia Maxer urmând să primească alte proiecte.

Ana Morodan și Amalia Bellantoni vor avea show-uri la Antena Stars

Dacă s-a renunțat la colaborările cu Brigitte și Florin Pastramă și Armin Nicoară și Claudia Puican, cei de la Antena Stars vor propune, totuși, alte două reality-show-uri în schimb.

Astfel, Ana Morodan, supranumită ”Contesa digitală” va avea un show în care își va expune, mai mult sau mai puțin, viața și afacerile, controversatul influencer dorind să revină la TV după ce a fost pusă pe liber de cei de la PRO TV, acolo unde a jucat rolul de detectiv la ”Masked Singer”.

De asemenea, la Antena Stars va avea un reality-show și una dintre cele mai controversate personaje ale momentului, Amalia Bellantoni, una dintre aprigele contestatare ale măsurilor luate de guvernați în ceea ce privește pandemia de COVID-19. Oricum, în ultima vreme, Amalia Bellantoni, proprietara unui restaurant cu specific sicilian și al unor afaceri conexe, devenise un invitat obișnuit al emisiunilor de la Antena Stars.

În altă ordine de idei, Antena Stars pare să fi devenit locul în care s-au ”refugiat” emisiuni care, de-a lungul timpului, au creat controverse cât se poate de serioase în lumea televiziunii. Astfel, după ce Dan Capatos și emisiunea sa, XNS, a fost mutată, pe același interval orar, de la Antena 1 la Antena Stars, a urmat și Mirela Vaida, alături de Acces Direct. Mutările cu pricina au provocat însă nemulțumiri cât se poate de serioase în rândul echipelor celor două emisiuni.

Antena 1 a renunțat la vedete precum Cosmin Seleși

Nu doar Antena Stars pare să fie afectată de plecări ale unor vedete cu greutate din cadrul televiziunii, ci și ”sora mai mare”, Antena 1. Astfel, Cosmin Seleși și-a luat deja adio de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, și a ”sărit în barca” celor de la Pro TV, alături de care a și filmat Protevelionul, emisiunea dedicată Revelionului.

De altfel, din informațiile FANATIK, mulți din echipa emisiunii ”Te cunosc de Undeva”, care a fost difuzată timp de 16 sezoane, au început să își caute de lucru, vedetele de acolo rămânând fără cea mai mare sursă de vizibilitate publică.

ADVERTISEMENT