Life

Ce vedete participă la Dancing on Ice – Vis în doi! Au început deja antrenamentele pentru show-ul de la Antena 1

Show-ul Antenei 1, Dancing on Ice – Vis în doi, va aduce pe micile ecrane vedete cu greutate, miza unui succes serios în audiențe fiind nume grele în rândul vedetelor care să concureze pe gheață.
27.01.2022 | 13:43
Ce vedete participa la Dancing on Ice  Vis in doi Au inceput deja antrenamentele pentru showul de la Antena 1
Show-ul Antenei 1, Dancing on Ice, plin de vedete care au început deja antrenamentele. Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Antena 1 mizează în această primăvară pe un nou show, Dancing on Ice – Vis în doi, emisiune care ar trebui să compenseze audiențele în scădere ale postului din Băneasa. Pentru a asigura succesul emisiunii, show-ul Antenei 1 va avea o mulțime de vedete aliniate la start. Printre acestea se numără, din informațiile FANATIK, nume grele precum Ruby, Cătălin Cazacu, Nicolai Tand sau Flavia Mihășan.

Ce vedete participă la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1

De-a lungul timpului, Antena 1 a mizat pe vedete cu greutate în show-urile pe care le-a pregătit, iar de această dată pare să își dorească să repete ”rețeta succesului”: Așa că, din informațiile obținute până acum, în show-ul Dancing on Ice – Vis în doi vor fi implicate nume precum Cătălin Cazacu, Ruby, Nicolai Tand sau Flavia Mihășan.

ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan, fosta ”vecină” de la Neatza, revenire spectaculoasă la Antena 1

Dacă Cazacu și Ruby sunt, deja, două dintre vedetele la care se apelează regulat pentru show-uri TV, Nicolai Tand, cu apariții săptămânale la Neatza cu Răzvan și Dani este o mare surpriză, iar Flavia Mihășan, fosta ”vecină” a matinalului Antenei 1, a lipsit ani buni de pe micile ecrane.

Antrenați de Bogdan Boantă și Cocuța, coregrafi cu experiență, cu toții au început deja antrenamentele pentru emisiunea Antenei 1,  fiind prinși în tot felul de pregătiri pentru a-și arăta grația pe scena show-ului tv.

ADVERTISEMENT

Din imaginile pe care vedetele le-au ”scăpat” pe conturile lor de socializare se poate observa că cei doi coregrafi nu au deloc milă când vine vorba de efortul pe care îl depun, iar pregătirea fizică pentru a face față concursului care va fi difuzat de Antena 1 nu e deloc ușoară.

Interesantă este alegerea lui Nicolae Tand pentru a face parte din echipa vedetelor show-ului, celebrul chef fiind, până acum, implicat mai rar în show-uri TV, aparițiile sale limitându-se la cele din emisiunea lui nea Mărin și la Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT

De înțeles însă pare să fie ”recuperarea” Flaviei Mihășan ca vedetă, frumoasa dansatoare și coregrafă făcând senzație, de-a lungul anilor, în emisiunea matinalilor de la Antena 1.

Ce spun Cătălin Cazacu și Ruby despre Dancing on Ice – Vis în doi

Cătălin Cazacu, contactat de FANATIK, a încercat să ocolească un răspuns oficial cu privire la participarea sa în show-ul Antenei 1, contractele pe care le încheie vedetele fiind restrictive cu privire la comunicările neoficiale.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să confirm, dar e normal. Acum, în acest moment, nu sunt la niciun antrenament, îmi caut un camion, de exemplu. Pot să spun doar că mă pregătesc pentru startul sezonului de curse, mi-am făcut echipa mea, Cazacu Racing. Undeva în primăvară, poate în luna mai, va începe sezonul, mă voi pregăti”, ne-a spus, în exclusivitate, Cătălin Cazacu, ocolind pe cât se poate subiectul show-ului de la Antena 1, Dancing on Ice – Vis în doi.

Ruby, mai discretă decât Cătălin Cazacu când a venit vorba de Dancing on Ice – Vis în doi, a refuzat, momentan, să comenteze pe acest subiect, chiar dacă a precizat că va fi vorba de o surpriză pentru fanii ei și că o vor vedea în ipostaze în care nu a mai fost până acum.

Cine va mai apărea în show-ul de la Antena 1

Antena 1, sub coordonarea producătoarei Mona Segall, a anunțat deja noul show care să impresioneze audiența. Dancing on Ice – Vis în doi și-a propus să strângă vedete cu greutate în show, motiv pentru care sunt doriți prezentatori și jurați cu experiență.

Printre numele vehiculate pentru juriu se numără și cel al lui Mihai Petre, câștigtorul Asia Express și unul dintre cei mai cunoscuți dansatori și coregrafi din România, dar și al soției sale, Elwira.

De asemenea, s-a discutat foarte mult pe tema prezentatorului show-ului TV, șefii din Antena 1 curtând-o intens și pe ilinca Vandici, chiar dacă aceasta, până acum cel puțin, nu a acceptat să se despartă de proiectul pe care îl are la Kanal D.

“Eu sunt sub contract cu Kanal D, noi suntem în filmări pentru Bravo, ai stil!, chiar urmează marea finală pe 5 februarie. Dacă oamenii își fac planuri în ceea ce mă primește, sunt liberi să facă ce doresc, numai că eu nu știu nimic despre asta. Nu sunt interesată. Mă simt foarte bine la Kanal D, aici evoluez și mă dezvolt extraordinar”, a declarat Ilinca Vandici, pentru FANATIK.

Dancing on Ice – Vis în doi, show în care vedetele vor patina alături de profesioniști

Dancing on Ice – Vis în doi este un show în care nouă vedete vor patina alături de parteneri profesioniști. Prestația celebrităților va fi evaluată de un juriu, dar și de public, iar vedetele vor putea, în acest fel, să îndeplinească visuri ale oamenilor simpli. Emisiunea, difuzată de Antena 1, va avea., în primă fază, transmisiuni înregistrate, doar fazele finale ale competiției vor fi live.

ADVERTISEMENT
Tags: