Life

Vedete din România care au încercat să devină celebre în America. Cine a reușit și cine s-a întors acasă dezamăgit

Multe persoane își doresc să trăiască visul american, iar vedetele autohtone nu fac excepție. Cine sunt celebritățile din România care și-au încercat norocul peste ocean?
04.07.2022 | 18:33
Vedete din Romania care au incercat sa devina celebre in America Cine a reusit si cine sa intors acasa dezamagit
Mai multe vedete din România și-au încercat norocul în America. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Captivați de filmele de la Hollywood și imaginile impresionante din Statele Unite, mulți visează să înceapă o nouă viață peste ocean. Nici vedetele nu fac excepție, iar când vine vorba despre celebritățile din România care și-au dorit să trăiască visul american, lista este destul de lungă. Unele au reușit, altele s-au întors acasă fără succes.

Mai multe vedete România și-au încercat norocul în America. Unele au avut succes, altele s-au întors acasă fără izbândă

Multe persoane privesc America drept tărâmul tuturor posibilităților. Aportul asupra acestei impresii și-l aduc filmele de la Hollywood, dar și poveștile de viață ale unor staruri care au avut, printre altele, mai mult noroc.

ADVERTISEMENT

Azi, de ziua Americii, FANATIK îți amintește 8 vedete din România care au fost tentate să trăiască visul american. Maria Dinulescu, Monica Gabor sau Florin Piersic Jr. sunt doar câteva dintre acestea. În timp ce unele au început acolo o nouă viață, altele s-au întors fără izbândă acasă. Totuși, de menționat este faptul că au avut, până la urmă, succes pe alte planuri.

Maria Dinulescu nu a devenit actriță de succes la Hollywood, dar a dat lovitura în Dubai

Maria Dinulescu a jucat în numeroase filme și scurtmetraje. A devenit cunoscută la nivel european după ce a interpretat un rol în pelicula Trafic, realizată de Cătălin Mitulescu. De altfel, punctul cel mai înalt al carierei sale a fost atunci când a făcut parte din distribuția telenovelei Păcatele Evei, difuzată în 2005.

ADVERTISEMENT

În anul 2014, a plecat în America pentru a-și încerca norocul. Totuși, după trei ani în care nu a primit rolurile pe care și le dorea și nu a „prins” niciun  film de mare anvergură, a hotărât să renunțe.

,,În America aveam accent. Nu puteam să joc decât prostituate și spioni. Astea sunt roluri foarte mici. Mor la începutul filmului. Nu înseamnă carieră. Nu înseamnă bani… M-am gândit unde accentul meu, proveniența mea, au mai multă valoare”, a povestit Maria Dinulescu.

ADVERTISEMENT

A cochetat apoi cu meseria de regizor în Olanda, iar în prezent a intrat în afaceri imobiliare în Dubai, acolo unde are mare succes. Totodată, anul acesta va reveni în America, în calitate de jurat la International Emmy Award.

Lili Sandu a locuit șapte ani în America

Lili Sandu s-a întors în România în anul 2017, după ce șapte ani și jumătate a trăit în America. Vedeta a părăsit țara natală după decesul tatălui său și, chiar dacă nu avea în plan să stea atât de mult, a urmat peste ocean cursuri de actorie.

ADVERTISEMENT

Cu toate că se simțea bine acolo, Lili Sandu s-a întors de dragul mamei sale, pe care nu a vrut să o lase singură. Între timp, fosta prezentatoare Dansează printre stele a devenit mamă și, recent, a lansat un jurnal destinat femeilor care au copii mai mici de un an.

În anul 2019, într-un interviu acordat pentru Libertatea, Lili Sandu mărturisea că și-ar dori să-l convingă pe logodnicul ei să se mute în California.

Claudia Pavel, aka Cream, a devenit mamă în America

Claudia Pavel s-a mutat în anul 2012 în America, acolo unde a încercat să-și consolideze cariera muzicală. Nu a reușit, însă a obținut cea mai mare bucurie, a devenit mama unui băiețel.

Totuși, artista nu s-a înțeles cu tatăl copilului, iar ea s-a întors în România, unde s-a desfășurat și procesul de custodie al lui Noah. De când a revenit în țară, Claudia Pavel a participat la show-uri de televiziune precum Ferma și Exatlon.

Monica Gabor și-a întemeiat o familie în America

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, s-a stabilit în America după divorț. Fostul model trăiește de ani buni o frumoasă poveste cu Mr. Pink, un afacerist de origine chineză.

Cu toate că preferă discreția atunci când vine vorba de viață personală, fosta „scorpie de la Izvorani” duce o viață de lux alături de partenerul său de viață, băiatul lui, dar și de Irina.

Catrinel Sandu, profesoară de dans în America

Catrinel Sandu a părăsit România în anul 2007, alături de fostul său soț, Gabriel Trifu. Cei doi au divorțat, însă, după 11 ani de căsnicie.

În 2019, Catrinel Sandu s-a recăsătorit cu Steve Schroeter, un medic stomatolog. Alături de vedetă, în vila de lux cumpărată de bărbat în Florida, locuiește și mama sa, Mia Sandu.

În Statele Unite, Catrinel Sandu lucrează ca și profesoară de dans la una dintre cele mai mari școli de dans din zona în care locuiește.

Anamaria Ferentz locuiește în Los Angeles

Anamaria Ferentz, fosta solistă a trupei Denmo, s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai bine de 10 ani. În prezent, aceasta locuiește în Los Angeles împreună cu iubitul său. Vedeta declara în trecut că iubește nespus viața pe care o are peste hotare.

„Am mulți prieteni în America. Oriunde mă duc, îmi fac prieteni, cu pasiuni diferite, vârste diferite. Sunt foarte diversificată și la acest capitol.

Sunt și genul care meditează, fac yoga, merg la hike-uri sau mă duc și descopăr noi restaurante, terase. California este minunată! Mă simt ca într-o vacanță non stop care sper să nu se termine niciodată. Îmi place spiritul aventurier”, a declarat Anamaria Ferentz, pentru revista Ciao.

Monica Bârlădeanu a cunoscut succesul în America

Monica Bârlădeanu a trăit peste 13 ani în America. A cunoscut succesul, însă, în cadrul unui interviu recent, a dezvăluit că modul de lucru din cinematografia americană o deprima. Faptul că fiecare interacțiune dintre actori era intermediată de un asistent, o făcea să simtă lipsa oamenilor.

S-a întors în România pentru proiectul Ferma și a jucat în serialul Vlad. În plus, Monica Bârlădeanu a mărturisit că și-a găsit liniștea de când s-a întors acasă. 

Florin Piersic Jr. a muncit într-un restaurant pe vremea când avea 25 de ani

Florin Piersic s-a mutat în SUA pe vremea când avea 25 de ani. Dacă acum este un regizor de succes, atunci a lucrat într-un restaurant și a spălat vase, sperând că așa va atrage atenția marilor vedete de la Hollywood. Acest lucru nu s-a întâmplat.

Și-a pierdut speranța după câteva luni, așa că a renunțat. Mai târziu, a aflat ca a doua zi, în restaurantul respectiv, a filmat Al Pacino.

ADVERTISEMENT