Carousel hot news

Prostituatele românce au dus MARELE JUVE la tribunal!

Poliţia italiană a reuşit să neutralizeze un grup infracţional care se ocupa cu în localităţile Senigallia şi Montemarciano, pe Coasta Adriaticii. Cu nurii tinerelor ademenite să execute cea...
28.11.2013 | 18:19
Prostituatele românce au dus MARELE JUVE la tribunal!
ADVERTISEMENT

Poliţia italiană a reuşit să neutralizeze un grup infracţional care se ocupa cu în localităţile Senigallia şi Montemarciano, pe Coasta Adriaticii. Cu nurii tinerelor ademenite să execute cea mai veche meserie din lume s-au desfătat şi o serie de jucători din Serie A şi Serie B, în frunte cu juventinii Fabio Quagliarella şi Simone Pepe.

Capii reţelei aveau un asociat român

Trei oameni de afaceri locali, cu vîrste între 57 şi 60 de ani, au decis în urmă cu trei ani să pună bazele unei activităţi care să le umple conturile bancare fără prea multe eforturi. Drept urmare, cu complicitatea altor şapte persoane, printre care un român şi un ucrainean, au profitat de faptul că deţineau două cluburi de noapte şi au pus bazele unei reţele de prostituţie, “marfa” provenind în special dintre tinerele din Est. Fetele care oficial erau “animatoare” erau convinse contra unor bonusuri substanţiale, să se prostitueze contra sumei de 1500 de euro de “partidă”. Clienţii proveneau din rîndul celor cu mare dare de mînă, oameni politici şi de afaceri, sportivi, în special fotbalişti, şi alte personalităţi. Din suma de 1500 de euro, zece la sută era procentul fetelor, care puteau să primească în plus bani de la clienţi, dacă aceştia erau mulţumiţi de prestaţie.

ADVERTISEMENT

14 jucători sînt chemaţi să depună mărturie în instanţă

Poliţia a reuşit să neutralizeze această reţea, arestîndu-i pe toţi cei implicaţi şi a sechestrat toate documentele care oferă suficiente dovezi împotriva proprietarilor celor două localuri. Casetele video şi CD-urile ridicate, precum şi scriptele existente în documente au dezvăluit cine plăteau bani grei pentru a se bucura de nurii româncelor, ucrainencelor şi celorlalte fete. Printre aceştia se află nu mai puţin de 14 jucători. Justiţia italiană i-a chemat pe toţi să depună mărturie în faţa tribunalului. Vedetele listei sînt doi dintre jucătorii lui Juventus, Fabio Quagliarella şi Simone Pepe. Alte nume de mare impact sînt cele ale lui Marco Verratti (PSG), Lorenzo Insigne (Napoli) sau Ciro Immobile (AC Torino). Alte nume de pe listă sînt  Allegretti, Giorgetti, Tonetto, Del Vecchio, Ze Maria, Centofanti, Gadda şi Bertarelli.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri