Life

Vedete masculine care și-au făcut operații estetice. Nu doar femeile apelează la bisturiu de dragul frumuseții!

12.03.2021 | 17:09
Vedete masculine care siau facut operatii estetice Nu doar femeile apeleaza la bisturiu de dragul frumusetii
Brad Pitt, Cristiano Ronaldo și Ricky Martin, doar câteva vedete masculine care au apelat la operații estetice. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Există o serie de vedete masculine care de-a lungul timpului au apelat la intervențiile estetice, iar FANATIK îți oferă cele mai sonore nume ale bărbaților faimoși din toată lumea care au vrut să se schimbe cu ajutorul bisturiului!

Operațiile estetice nu sunt la modă doar printre divele sexy, ci și pentru celebritățile masculine! În România, la astfel de intervenții estetice apelează mai mult femeile, însă în străinătate putem spune că avem o paritate la acest capitol, ba chiar sunt din ce în ce mai mulți bărbați care își fac tot felul de procedee estetice pentru a îndepărta imperfecțiunile care îi supără și pentru a fenta vârsta.

ADVERTISEMENT

Printre numele pe care le trecem în revistă se află Robert Downey Jr., Will Smith, Leonardo diCaprio și inclusiv celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo.

Vedete masculine care au operații estetice

Robert Downey Junior: rejuvenare facială. Actorul cunoscut din „Iron Man” s-a spusu mai multor tratamente care i-au atenuat ridurile, iar în cazul său acestea chiar au dat roade. Bărbatul arată astăzi mult mai tânăr față de cum arăta în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Will Smith este un alt celebru actor care a apelat la estetician pentru a avea fața lipsită de imperfecțiuni. Este aproape abonat la sesiunile de lifting facial pe care le realizează periodic.

Leonardo diCaprio, idolul multor femei în urmă cu câțiva ani, are o intervenție evidentă la nivelul obrajilor. Actorul a îndepărtat liniile care îi dădeau un aspect îmbătrânit cu ajutorul tratamentelor specifice și a acidului hialuronic.

ADVERTISEMENT
vedete masculine
O serie de vedete masculine și-au ”reparat” fețele cu ajutorul intervențiilor estetice. Fotografie editată de Fanatik.ro/ Imagini preluate de pe cirugiaesteticamendez.com

Cristiano Ronaldo, cea mai evidentă schimbare

Cristiano Ronaldo este unul din cei mai bogați fotbaliști din lume, iar odată ce i-au intrat primii bani în buzunar s-a apucat să-și reconstruiască fața. A început cu dantura și a continuat cu un tratament anti-acneic, după care au urmat o serie de alte tratamente pentru ten.

Nici fostul soț al Angelinei Jolie, Brad Pitt, nu a stat departe de tentația de a merge la estetician. Și-a remodelat buzele și și-a făcut o intervenție la nas (rinoplastie):

ADVERTISEMENT

La rinoplastie și lifting facial a apelat și cântărețul de muzică latino Ricky Martin, care de când a recunoscut că este homosexual a devenit și cel mai râvnit gay icon.

Ultimul, dar nu cel din urmă de pe lista noastră este Bruce Willis. Protagonistul super-producției „Greu de ucis” a scăpat de ridurile deranjante cu ajutorul doctorului estetician.

 

ADVERTISEMENT
Tags: