Life

„New year, new me” pentru vedetele din România. Celebritățile și-au propus să slăbească în 2022

Începutul de an aduce cu el schimbări pentru vedetele din România, care în 2022 și-au propus să își schimbe stilul de viață și să scape de kilogramele în plus acumulate de sărbători.
10.01.2022 | 14:12
New year new me pentru vedetele din Romania Celebritatile siau propus sa slabeasca in 2022
Vedetele din România își propun să slăbească în 2022. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce în perioada sărbătorilor de iarnă vedetele autohtone nu s-au abținut de la nimic, satisfăcându-și fiecare capriciu culinar, acum, la început de 2022, și-au pus în plan să-și recapete formele de invidiat. Fie că au luat cu asalt parcurile, sălile de forță sau au decis să urmeze un regim de detoxifiere, vedetele noastre sunt hotărâte să scape de kilogramele în plus.

Cine sunt vedetele din România care s-au pus pe slăbit în 2022?

Pe rețelele de socializare, acolo unde își țin urmăritorii la curent cu toate noutățile din viața lor, vedete precum Andreea Mantea, Mihai Morar și Andreea Esca au anunțat că anul acesta își doresc să fie mai atente când vine vorba de siluetă și sănătate.

ADVERTISEMENT

Mihai Morar: “Asta era forma mea din ‘carantină’ “

La început de 2022, Mihai Morar și-a luat prin surprindere fanii, când a publicat pe Instagram o fotografie despre care spune că are o importanță foarte mare pentru el. În imaginea realizată în perioada carantinei, prezentatorul apare într-o formă fizică de invidiat, iar abdomenul bine lucrat este scos în evidență.

De altfel, Mihai Morar spune că primăvara anului 2020 și debutul pandemiei de Covid-19 reprezintă momentul în care s-a descoperit pe el și s-a autodisciplinat. Moderatorul de radio și-a creat atunci o rutină, ieșind în fiecare dimineață la alergat, iar anul acesta și-a propus să redevină cea mai bună versiune a lui.

ADVERTISEMENT

„Asta era forma mea din “carantină”. Pentru că atunci am avut ceva esențial: disciplină. Așa că, las poza asta aici, în ultima zi de vacanță. Iar de mâine mă apuc de treabă. De toate treburile. Dar, în primul rând, de treaba mea.”, este mesajul care a însoțit fotografia publicată de Mihai Morar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Andreea Mantea: “Am 66 de kilograme, vreau să ajung înapoi la 52”

În ultima perioadă, despre Andreea Mantea s-a speculat adesea că ar fi însărcinată. Vedeta a infirmat de fiecare dată aceste informații și a declarat că abdomenul voluminos este cauzat doar kilogramelor în plus și de o afecțiune de care suferă. Recent, realizatoarea de televiziune a anunțat că nu este deloc mulțumită de forma fizică pe care o are în prezent. Astfel, ea a început anul în sala de forță și își dorește să se educe din punct de vedere alimentar, pentru a nu-și pune sănătatea în pericol.

ADVERTISEMENT

„Rezoluție, dorință sau mai bine zis, nevoie! Am 66 kg si vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani…și vreau sa ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea sa încerc sa mă mențin la acea greutate. Voi renunța la tot ce îmi face rău si voi urma un stil de viată sănătos! Va fi greu pentru ca sunt pofticioasa dar daca voi face suficienta mișcare, voi putea sa mai și trișez o data la 2 săptămâni. ”, le-a dezvăluit Andreea urmăritorilor săi de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

Andreea Esca: „Vreau să fiu slabă ca Penelope Cruz!”

Într-un editorial plin de umor publicat pe site-ul ei, Andreea Esca a povestit conversația pe care a avut-o cu o bună prietenă după ce i-a comunicat acesteia decizia că vrea să slăbească. Totul a pornit de la vizionarea filmului 335, a cărui protagonistă este frumoasa Penelope Cruz. Impulsionată de corpul de invidiat al actriței, Andreea Esca și-a propus să îi urmeze exemplul și să dea startul unei diete. Totuși, bucatele românești sunt mult prea atrăgătoare, așa că prezentatoarea a decis să înceapă cu o salată…de vinete și ardei copți.

ADVERTISEMENT

„Am plecat pornită după ce am văzut filmul 355 că vreau să fiu slabă ca Penelope Cruz care face și ea soon (n.r curând) 50 de ani.”, spune Andreea Esca în articolul său.

Ilinca Vandici: „Corpul tău e locul unde vei trăi toată viața!”

Ilinca Vandici este foarte atentă când vine vorba de corpul ei. Zilele trecute ea a publicat pe rețelele de socializare un clip video din sala de forță. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!” i-a îndemnat pe urmăritorii săi să pună în balanță deciziile atunci când vine vorba de stilul de viață. Vedeta afirmă că, deși sunt mai dificile, sportul și o dietă alimentară echilibrată sunt mult mai benefice decât sedentarismul, de altfel, mult mai comod.

Adda vede partea bună din restricțiile alimentare impuse de problemele de sănătate

Chiar dacă nu acesta a fost scopul principal și a ținut mai mult de problemele de sănătate cu care se confruntă, nu poate fi ignorat faptul că Adda a slăbit foarte mult și are, acum, o siluetă de invidiat. Artista a dezvăluit că partea bună, atunci când vine vorba de restricțiile alimentare pe care le respectă cu strictețe, este că nu s-a îngrășat deloc de sărbători.

Adriana Bahmuțeanu își propune să mănânce mai multe salate

Adriana Bahmuțeanu s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus, iar în anul ce tocmai s-a încheiat, vedeta a slăbit peste 20 de kilograme. Bahmu este decisă să nu se oprească, iar în 2022 își dorește să fie mai atentă la ceea ce mănâncă și să consume cât mai multe salate și alimente sănătoase.

Oana Roman s-a îngrășat două kilograme de sărbători

Oana Roman a fost de multe ori ținta răutăților și a glumelor despre greutatea sa. Chiar dacă în ultimul timp a slăbit vizibil, după cum reiese din fotografiile publicate pe rețelele de socializare, vedeta își dorește să continue procesul de remodelare corporală și în 2022. Pentru că de sărbători s-a îngrășat două kilograme, fiica lui Petre Roman a început din nou dieta de detoxifiere.

ADVERTISEMENT