Life

Cât au plătit vedetele pe vacanțele exotice de la început de an. Delia și Lidia Buble au cheltuit o avere

La început de an, multe vedete au lăsat frigul din România și au plătit scump pentru o vacanță exotică peste hotare. Delia și Lidia Buble au cheltuit o avere.
22.01.2022 | 13:15
Cat au platit vedetele pe vacantele exotice de la inceput de an Delia si Lidia Buble au cheltuit o avere
Vedetele au cheltuit mii de euro în vacanțe. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedetele au început noul an cu o vacanță. Divele noastre au dat frigul din România pe plajele exotice de peste mări și țări.

Printre cele care au optat pentru o escapadă la soare se numără Andreea Bălan, Lidia Buble, Anca Țurcașiu, Delia, dar și Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

Vedetele se răsfață în vacanțe exotice

Jurata de la ”Te cunosc de undeva”, pasionată de câțiva ani de călătorii, a dat fuga în Mexic. Cântăreața se distrează alături de o bună prietenă pe plajele din Tulum.

După vacanța din Dubai în care a fost alături de fetele ei, cântăreața a ales să se relaxeze și altfel, ca adulții, dovadă stau și pozele spectaculoase publicate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Pe lângă banii cheltuiți pe ținutele pentru vacanță, Andreea Bălan a băgat mâna adânc în portofel și pentru sejurul pe care-l petrece alături de amica sa.

Conform agențiilor de turism, un sejur de patru nopți și cinci zile petrecut în Tulum costă între 2.139 și 6.337 de lei, în funție de pretenții.

ADVERTISEMENT

Pentru o sumă modică, turiștii pot opta doar pentru o cameră dublă cu baie privată, dar cu vedere la piscină. În schimb, dacă banii nu sunt o problemă, pentru o sumă ce nu depășește 7.000 de lei, cazarea se poate face într-un apartament de lux, cu piscină pe acoperiș.

Lidia Buble a dat zeci de mii lei pe ultima escapadă

Pe lista vedetelor care profită din plin de vacanță este și Lidia Buble. Artista se află în Maldive, unde se răsfață la maximum. Și acum, ca de fiecare dată când pleacă în vreo vacanță, Lidia Buble le-a luat ochii admiratorilor săi de pe rețelele de socializare cu fotografii care mai de care mai îndrăznețe. Vedeta a avut grijă să își etaleze în fiecare poză trupul bine lucrat la sala de sport, iar fanii au apreciat în număr mare aparițiile sale.

ADVERTISEMENT

Un sejur în locația de vis de unde pozeze fosta concurentă ”Asia Express” costă între 4.670 lei camera dublă, cu mic dejun inclus și 13.917 lei pentru o proprietate cu trei camere ce se află direct pe plajă.

Anca Țurcațiu a profitat din plin de razele soarelui

Tot la mare și la soare se află și Anca Țurcașiu. Vedeta a petrecut atât de mult timp pe plajele însorite din Republica Dominicană încât a ajuns de nerecunoscut, după ce s-a bronzat în exces.

Pentru vacanța care pare că îi priește din plin și în care își etalează silueta cu care se laudă la 51 de ani, conform agențiilor de turism, actrița a fost nevoită să scoată din buzunar, pentru un sejur de cinci zile, între 1.256 lei pentru o cameră dublă și 7.253 lei pentru un apartament cu vedere tropicală.

Delia a bifat o vacanță în Seychelles

Împătimita vacanțelor, Delia, nu a făcut nici ea rabat și a mai bifat o locație de vis. Jurata de la ”X Factor” și partenerul ei de viață se bucură de zile pline în Seychelles.

Pe plajele de unde artista publică fotografii ca desprinse din povești, vizitatorii trebuie să scoată din buzunar, pentru cinci zile, între 11.000 de lei și 25.000 de lei, locațiile fiind amplasate, așa cum îi place divei, în mijlocul naturii, pe plajă sau chiar la malul oceanului.

Simona Gherghe, vacanță la cald în plină iarnă

De asemenea, pe lista vedetelor care au optat pentru o vacanță peste hotare, la căldură, deși este o împătimită a schiurilor, se înscrie și Simona Gherghe.

Prezentatoarea de la Antena 1 și-a luat soțul și copiii și au dat fuga în Dubai, o premieră pentru familia vedetei în sezonul rece.

Pentru această escapadă făcută pe repede înainte, după cum a  spus chiar ea, Simona Gherghe, conform agențiilor de turism, ar fi scos din buzunar, pentru o cazare de patru nopți și cinci zile, doar pentru o cameră dublă, între 1.812 de lei până la 6.373 lei pentru un apartament cu două camere. O cazare mai spațiosă fiind pentru prezentatoarea show-ului ”Mireasa” ideală, având în vedere că a plecat toată familia în vacanță.

ADVERTISEMENT