Life

Vedetele au ajuns deja la Neversea! Cum s-au îmbrăcat Alexia Eram, Zannidache, WRS și alte celebrități în prima zi de festival

A început nebunia Neversea, joi, 7 iulie 2022, iar pe litoral și-au făcut apariția și primele vedete de la noi. Printre ele se numără Alexia Eram și WRS, care a cântat în deschiderea festivalului.
08.07.2022 | 14:37
Vedetele au ajuns deja la Neversea Cum sau imbracat Alexia Eram Zannidache WRS si alte celebritati in prima zi de festival
În imagine: Foto mare: Alexia Eram; stânga: WRS, dreapta: Zannidache. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Constanța este capitala distracției în următoarele zile. E locul unde zeci de mii de români, printre care o sumedenie de vedete, se vor bucura de festivalul Neversea 2022!

Primele vedete care au ajuns la Neversea 2022

Spectacolul a început joi, 7 iulie 2022, iar pe plaja din Constanța și în cluburile din Mamaia și-au făcut deja apariția o serie de nume cunoscute din peisajul monden.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram, Mario Fresh, WRS, Cucu Gram de la Noaptea Târziu, Zannidache, Emily Burghelea sau Arkanian sunt doar câțiva dintre cei care au plecat ”de urgență” pe plajă.

Unul din artiștii care a concertat aseară este Andrei Ursu, alias WRS, reprezentantul României din acest an la Eurovision. Tânărul buzoian a ieșit în evidență cu ținuta. A ales ceva lejer, dar extrem de actual. Băiatul a apărut în pantaloni din denim în două nuanțe și o bluză albă cu dungi negre. Aceasta a fost una din ținutele pentru show.

ADVERTISEMENT

Fata Andreei Esca, Alexia Eram, a fost ceva mai îndrăzneață în prima zi de festival. Influencerița care recent a bifat și facultatea, la Londra, nu s-a sfiit să își arate decolteul pe plajă și în discotecă. Peste sutien, Alexia a pus un maiou din plasă, care i-a scos în evidență formele.

Mario Fresh, iubitul Alexiei, a preferat mai mult compania prietenilor. Din gașca lui a făcut parte și Cucu de la Noaptea Târziu, care a vrăjit-o pe influencerița Jasmine Saraj cu basca lui roz.

ADVERTISEMENT
De la stânga la dreapta, de sus în jos: Alexia Eram, Emily Burghelea, WRS, Mario Fresh, Cucu Gram și Zannidache. Foto: Instagram

Celebrități pe metru pătrat la mare, dar și în Capitală

Nu doar Plaja Modern din Constanța a strâns vedete pe metru pătrat. În Capitală, o serie de celebrități precum Ilinca Vandici, Elena Chiriac sau Alex Delea, câștigătorul Survivor România, au participat la deschiderea unui restaurant de fițe.

Elena Chiriac, finalista celui de-al treilea sezon Survivor România, a preferat ceva negru în partea de sus și o fustă la deschiderea localului din București, unde s-a întâlnit cu fostul ei coleg din Dominicană, Alex Delea.

ADVERTISEMENT
Ilinca Vandici, Alex Delea și Elena Chiriac au avut treabă în Capitală, la deschiderea unui restaurant de fițe. Foto: Instagram

Cine cântă la Neversea 2022. Festivalul se încheie pe 10 iulie

Revenind la Neversea, festivalul a început pe 7 iulie și se va încheia pe 10. În prima zi au cântat Zannidache, Arkanian de la labelul Golden Boy Society, deținut de Alex Velea, dar și WRS, printre cei mai cunoscuți.

Vineri, 8 iulie, pe scenele maratonului muzical sunt așteptați Grasu XXL, Deliric, Nicky Romero și Smiley. Sâmbătă, 9 iulie 2022, show-ul continuă cu Alan Walker, Black Eyed Peas, Carla s Dreams, Azteca, Connect-R și Johny Romano.

Festivalul va fi încheiat duminică de Delia Matache, foștii concurenți de la One True Singer, Tyga și Alexandra Stan, printre alții.

 

ADVERTISEMENT