Vedetele au trăit spaima vieţii lor la Cannes. Bărbaţi cu steaguri negre şi cagule pe cap au luat cu asalt un hotel de lux

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/05/2016, 20:46
Vedetele au trăit spaima vieţii lor la Cannes. Bărbaţi cu steaguri negre şi cagule pe cap au luat cu asalt un hotel de lux GALERIE FOTO

Urlete şi spaimă la Cannes. Invitatii de la Festivalul internaţional de film de Film de pe Croazeta au trăit spaima vieţii lor, după ce câţiva barbaţi mascaţi şi cu cagule au apărut cu o barca pnemuatică, la malul mării lângă unul dintre hotelurile cele mai frecventate de vedete, printre acestea numărându-se şi George Clooney şi Julia Roberts.

Petrecăreţii de la Hotel du Cap au văzut cum, din larg, se apropie o barcă cu bărbaţi mascaţi şi cu veste pe ei, ţinând un steag negru, asemanător cu cel al grupării jihandiste Stat Islamic. Imediat, oamenii s-au gândit că este vorba de un posibil atac terorist, ţinând cont că ediţia din acest an a avut măsuri de siguranţă sporite în urma atacurilor din ultima vreme.

„Am fost luaţi prin surprindere. Apoi, cineva a ţipat şi oamenii au sărit de pe scaune şi au început să se agite, fugind spre zona cu piscina. Chiar ne-am speriat, a fost un moment de panică. Faptul că acei bărbaţi erau îmbrăcaţi ca teroriştii din ISIS a fost destul de şocant pentru noi,” a declarat un invitat pentru Daily Mirror. Însă, totul s-a dovedit a fi doar o glumă proastă, aceasta fiind, de fapt, acţiunea inedită a unei campanii de PR pentru un start-up online, al companiei Oraxy.

„Nu a fost vorba despre nici un atac terorist. A fost o idee de publicitate pentru un site” a spus un reprezentant al poliţiei franceze.
De asemenea, un reprezentant al companiei pentru care se făcea publicitare a declarat că le pare rău pentru sperietură însă nu au plănuit ca scena să pară a fi un atac terorist.

Sursă: www.libertatea.ro

Închide ×