Life

Vedetele care au ajuns la Untold 2022. O actriță celebră de la noi a mers cu fetița de 4 ani la festivalul din Cluj

Festivalul Untold 2022 a strâns câteva vedete extrem de cunoscute la Cluj. Printre ele se numără tiktoker-ul Ceanu Zheng, Emil Rengle și actrița de comedie Ilona Brezoianu.
07.08.2022 | 10:27
Vedetele care au ajuns la Untold 2022 O actrita celebra de la noi a mers cu fetita de 4 ani la festivalul din Cluj
O serie de vedete au ajuns la Untold 2022: În imagine: Ceanu Zheng & Iuliana Beregoi, Ilona Brezoianu și Emil Rengle. Foto: Monitorul de Cluj/ Instagram
ADVERTISEMENT

Dacă e weekend și e august, e Untold, iar vedetele au spus ”prezent” la cea de-a 8-a ediția a festivalului de muzică electronică din Ardeal.

Ce vedete s-au distrat la Untold 2022

Mai multe persoane cunoscute din showbiz au zburat spre Cluj încă din prima zi a acestui festival. Printre ele se numără și o actriță care a mers în orașul lui Emil Boc cu fetița de doar 4 anișori!

ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu, Emil Rengle, Ionuț Rusu și Iuliana Beregoi sunt doar câteva dintre numele care au vrut să simtă atmosfera celui mai electrizant festival din România.

Pe lista celebrităților există și o surpriză! Laura Cosoi, cunoscută din serialul „La bloc”, a plecat la Cluj împreună cu fetița de doar 4 ani.

ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu a fost însoțită de prietenul și colegul ei de breaslă, Dan Rădulescu, despre care s-a zvonit la un moment dat că i-ar fi iubit. Comedianta i-a ”terorizat” pe urmăritorii de pe Instagram cu deja celebrele filtre în care atât ea cât și Dan apar cu câteva kilograme în plus și fețele schimonosite.

La Cluj Napoca, Ilona s-a întâlnit și cu Ionuț Rusu, cu care a petrecut zile bune la filmări în ultimul sezon „Te cunosc de undeva”. După cum se știe, Ionuț a făcut echipă cu Anisia Gafton, iar Ilona cu Florin Ristei. Chiar dacă au fost rivali în show-ul transformărilor de la Antenă, cei doi sunt foarte buni amici în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT
De la stânga la dreapta, de sus în jos: Corina Caragea, Andreea Esca și colegele de la PRO, Ionuț Rusu, Cucu Gram și Ilona Brezoianu, Iuliana Beregoi filmând scena, fetița Laurei Cosoi. Foto: Instagram

Laura Cosoi, cu fetița de 4 ani la festival

Ilona și Ionuț au ținut neapărat să fie prezenți la concertul pe care l-a susținut B.U.G. Mafia în Cluj, unul din cele mai așteptate din acest an la festival.

Rengle, fost concurent la Survivor, s-a dus cu gașca de prieteni la festival. Și, a spus acesta pentru CANCAN.RO, a fost pus pe agățat femei, după ce la Neversea i-a dezbrăcat pe bărbați.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, mai toate vedetele de la PRO TV au mers la party. Nu au lipsit nici Andreea Esca și Corina Caragea, printre cele mai ”grele”  staruri ale postului.

Laura Cosoi a mers cu una din cele trei fetițe la Untold. Ba chiar, a și filmat-o dansând pe muzica pe care au petrecut mii de oameni. Micuța era de-a dreptul fascinată de jocurile de lumini de pe scenă.

Și Iuliana Beregoi a vrut să participe la a 8-a ediție Untold. Și, ce coincidență, la același festival a fost și Ceanu Zheng. Este vorba despre tiktoker-ul cu care aceasta ar fi într-o relație. Persoana care a dat-o de gol pe curând pe Iuliana referitor la povestea ei de iubire este fata Andrei, Eva Măruță.

Și la mare a fost mare petrecere în acest weekend. Alex Delea și Bro Mania au mers să-l vadă pe Tyga. Rapperul american nu e pentru prima oară la Mamaia.

ADVERTISEMENT