Life

Vedete care au gestionat greu rolul de părinte. Britney Spears nu este singura care are relații defectuoase cu copiii ei

Rolul de părinte s-a dovedit a fi unul greu pentru mai multe vedete, printre care Britney Spears, Jackie Chan și chiar nume celebre de la noi.
06.09.2022 | 18:24
Vedete care au gestionat greu rolul de parinte Britney Spears nu este singura care are relatii defectuoase cu copiii ei
Vedetele care nu au o relație bună cu proprii copiii. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Să fii părinte nu este ușor și, când faima intră în joc, lucrurile devin și mai complicate. A simțit-o pe pielea ei Britney Spears care, în ultimele zile, se află „la cuțite” cu fiul său adolescent, după ce băiatul a făcut mai multe declarații despre relația pe care, mai degrabă, după spusele sale nu a avut-o cu mama lui. Totuși, situația artistei nu este singulară și multe celebrități, fie de talie internațională, fie de la noi din țară au trecut prin experiențe similare.

Vedetele care au ajuns „la cuțite” cu copiii lor. Celebritățile pentru care rolul de părinte a fost dificil de asumat

Venirea pe lume a unui copil poate schimba radical cursul vieții cuiva, iar când persoana respectivă este celebră, situația se poate complica și mai mult. Atenția publică îndreptată direct către acest subiect contribuie și mai mult, iar unele vedete ajung să aibă relații defectuoase cu cei pe care i-au adus pe lume.

ADVERTISEMENT

Este și cazul lui Britney Spears, care în ultimele zile se află în conflict cu fiii săi. Cântăreața are doi băieți din căsătoria cu Kevin Federline. Mariajul lor a durat timp de doi ani, între 2004 și 2006, timp în care au devenit părinții lui Preston și Jayden, în vârstă de 16, respectiv 15 ani.

În urmă cu o lună, Federline o acuza pe celebra cântăreață că nu și-a mai văzut copiii de luni bune și, la momentul respectiv, aceasta s-a apărat. 

ADVERTISEMENT

Totuși, recent, Jayden a ieșit public și, în cadrul unui interviu, a vorbit despre relația cu mama sa, despre care a spus că este destul de rece, el și fratele său nici măcar nefiind invitați la nunta cântăreței, care a avut loc în urmă cu câteva luni.

Cu toate acestea, adolescentul a menționat că dacă ar depune efort, legătură lor ar putea fi fixată. Totodată, a spus că își dorește ca starea mentală a mamei sale să devină una mai bună și că speră să o vadă din nou, atunci când se va face bine.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Britney nu a întârziat să apară. Printr-o scrisoare publică postată pe Instagram, aceasta și-a spus varianta și i-a transmis adolescentului mai multe mesaje. După cei 13 ani în care a fost lipsită de libertate, fiind sub tutela tatălui său, cântăreața susține că a avut foarte mult de suferit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears, scandal cu fiul adolescent: „Vrei să mă fac mai bine ca să pot continua să-i dau tatălui tău 40 de mii pe lună?”

Britney i-a spus fiului său că este la fel ca și restul familiei sale și că mereu a privit-o în secret gândind că face ceva rău. Totodată, este de părere că tatăl ei ar trebui să petreacă tot restul vieții sale în închisoare.

ADVERTISEMENT

„Vrei să mă fac mai bine ca să pot continua să-i dau tatălui tău 40 de mii pe lună? Sincer, tatăl meu trebuie să fie în închisoare pentru tot restul vieții.

Dar, așa cum am spus, Dumnezeu nu ar permite să mi se întâmple asta dacă ar exista un Dumnezeu. Nu mai cred în Dumnezeu din cauza felului în care copiii mei și familia mea s-au purtat cu mine. Nu mai e nimic de crezut”, a transmis Britney.

Totodată, cântăreața a afirmat că, de fiecare dată când își vizita copiii, aceștia refuzau să petreacă timpul cu ea.

„Preston dormea, tu cântai la pian tot timpul. Nu am greșit cu nimic și știu că nu sunt perfectă, dar dragostea pe care ți-am oferit-o și cât de mult te ador…

Mă întristează că niciunul dintre voi nu m-a apreciat ca persoană”, este mesajul adresat de Spears fiului său.

Tom Cruise s-a îndepărtat de fiica sa după ce a divorțat de mama copilei

Britney Spears nu este singura care are o relație defectuoasă cu copiii săi. Presa internațională scrie și despre Tom Cruise, care, după ce a divorțat de Katie Holmes în 2012, ar fi fost tot mai puțin prezent și în viața fiicei lor, Suri. Actorul nu a mai fost văzut alături de aceasta din 2013 și, în 2018, o sursă a declarat pentru publicația Life&Style că atât Katie, cât și Suri s-au obișnuit cu ideea.

„La un moment dat, Katie a simțit că Suri avea nevoie de prezența lui Tom în viața ei, dar nu mai e cazul. Katie îi spune lui Suri că ea, părinții, rudele și prietenii ei sunt toată familia de care are nevoie”, a declarat un apropiat al lui Katie Holmes.

Fiica lui Jackie Chan a fost nevoită să doarmă sub un pod. Nu păstrează legătura cu tatăl său

Etta Ng., fiica lui Jackie Chan, a mărturisit că ea și tatăl său nu păstrează legătura. Etta a venit pe lume în timp actorul era deja actuala lui soție, Joan Lin. Acesta a avut o aventură cu Elaine Ng. și chiar dacă, inițial, a refuzat să o recunoască pe fata sa, ulterior și-a asumat relația cu mama ei.

Într-un clip publicat în mediul online, Etta a mărturisit că ea și iubita sa au ajuns să doarmă sub un pod din cauza faptului că părinții nu erau de acord cu relația dintre ele.

Kate Hudson a mărturisit că lipsa unei legături strânse cu tatăl său, Bill Hudson, a afectat-o în viața romantică

Bill Hudson a stat departe de Kate Hudson, fiica sa cu Goldie Hawn, timp de zeci de ani, iar actrița susține că relația lor tensionată, sau lipsa acesteia, i-a afectat propria viață romantică.

În anul 2015, Oliver, fratele lui Kate, a publicat o fotografie în care apare alături de actriță și de Bill Hudson cu ocazia Zilei tatălui, dar a folosit descrierea „Ziua abandonului fericită!”.

Gestul l-a înfuriat pe Hudson care a declarat că, pentru el, Oliver și Kate sunt ca și morți și nu îi mai consideră ca fiind copiii lui.

„Am avut cinci copii, dar acum mă consider tată a trei copii. Nu-i mai recunosc pe Oliver și Kate ca fiind ai mei… Oliver a murit pentru mine acum, la fel ca și Kate. Deplâng pierderea lor, chiar dacă ei încă merg pe acest pământ”, a declarat Hudson pentru Daily Mail în 2015. 

Anthony Hopkins și-a abandonat unica fiică

Anthony Hopkins nu păstrează legătura cu Abigail, unica sa fiică. Vedeta le-a abandonat pe ea și pe mama ei, Petronella Barker, când aceasta era încă bebeluș.

În timp ce Abigail a declarat că își vedea tatăl doar o dată pe an, Hopkins a afirmat că a făcut tot ce a putut pentru ca fiica lui să facă parte din viața sa, doar că ea nu și-a dorit.

Vedetele de la noi, în scandal cu urmașii lor. Ioniță de la Clejani nu și-ar fi recunoscut fiica și pentru Fulgy a chemat Poliția

Ioniță de la Clejani este, neoficial, tatăl a trei copii. Pe lângă Margherita și Fulgy, pe care îi are din căsnicia cu Viorica, artistul mai are o fiică, ilegitimă, din relația cu Viorica Rudăreasa.

Pe Ramona, însă, nu a recunoscut-o niciodată. Tânără a crescut fără tată și a întâmpinat multiple greutăți în viață. A suferit din cauza sărăciei și a fost nevoită să abandoneze școala.

Totuși, tatăl său nu i-ar fi sărit niciodată în ajutor, mai mult, acesta i-ar fi interzis să se mai apropie de el și de familia și chiar ar fi amenințat-o cu Poliția. 

„Mi-a zis că să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine. Mi-a zis și că ești fata mea, dar ești făcută din greșeală, mai mult de atât ce pot să spun”, susține, în urmă cu ceva vreme, Ramona de la Clejani în emisiunea Acces Direct.

Totuși, nici relația cu Fulgy nu este una foarte bună. În ultimii ani, tânărul a fost implicat în mai multe scandaluri. A fost acuzat de consum de substanțe interzise și că și-a agresat tatăl, Ioniță de la Clejani fiind nevoit să apeleze la ajutorul autorităților.

Ilie Năstase nu s-a mai văzut de ani buni cu Charlotte, fiica lui adoptivă

În perioada 1994-1998, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Adelaide Alexandra King, iar cei doi au adoptat împreună doi copii. Cu Charllotte, fiica lui adoptivă, nu s-ar mai fi văzut de 18 ani, aceasta locuind în America.

De curând, între ei a izbucnit un adevărat scandal după ce tânăra, acum în vârstă de 32 ani, și-a deschis cont pe o platformă destinată adulților. Ioana Năstase, actuala soția a tenismenului a avut o reacția dură atunci când a aflat acest lucru și a susținut că Ilie Năstase i-a asigurat fiicei sale un trai mai mult decât decent și că i-a oferit periodic bani.

Replica lui Charlotte nu a întârziat să apară. Aceasta a acuzat-o pe soția tatălui său că spune numai minciuni și că își dorește să apară în ziare.

Luminița Anghel nu mai păstrează legătura cu fiul ei adoptiv

Pe vremea în care era căsătorită cu fostul său soț, Marcel Pușcaș, Luminița Anghel a adoptat un băiețel. În copilărie, relația dintre David și mama lui a fost una foarte bună, însă totul s-ar fi schimbat după ce artista a divorțat.

Pe parcursul anilor, tânărul a avut mai conflicte cu mama sa, care la un moment se temea chiar să mai stea în aceeași casă cu acesta.

În emisiunea În oglindă, găzduită de Mihai Ghiță, David Pușcaș a declarat că nu regretă că s-a mutat cu tatăl său și că nu păstrează deloc legătura cu Luminița Anghel.

„Am dormit în scări de bloc. Chiar și în scara blocului în care locuiam. Nu am fost primit în casă nici când era iarnă și frig afară.

Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist”, a declarat David Pușcaș.

Călin și Petre Geambașu, în război de mai mulți ani

Călin Geambașu și tatăl său, Petre Geambașu, sunt în război de mai bine de 5 ani. Artistul susține că părinții săi nu și-au luat rolul în serios. Anul acesta, el și-a dat tatăl în judecată pe motiv că îl denigrează public. 

„Procesul este ultima mea șansă de a-i trezi conștiința bătrânului impostor… Aș vrea să pot spune Taty din nou. Doar să merite. yo asta măsor la un om: sinceritatea și puterea de asumare prin demnitate. Mai exact, caracterul”, a susținut Călin Geambașu.

Briggite Pastramă și fiul său, protagoniștii unui scandal de proporții

În urmă cu aproximativ doi ani, Brigitte Pastramă și fiul său au fost protagoniștii unui scandal de proporții. Vedeta i-a interzis atunci lui Robert să mai intre în casa ei, acuzându-l că, împreună cu mai mulți prieteni, i-ar fi vandalizat locuința.

„Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un îmbrânci în fața ușii.

Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani”, a declarat tânărul la momentul respectiv, în emisiunea XNS, conform CanCan.  

Între timp, Brigitte și Robert s-au împăcat iar bruneta l-a lăsat pe fiul său se ocupe de una dintre afacerile familiei, un restaurant pe care îl deține la Timișoara.

ADVERTISEMENT