Life

Vedetele, cu gențile la control! Ce are Romanița Iovan mereu în poșetă: „E din argint. E protectoarea mea”

Câteva dintre cele mai cunoscute vedete de la noi au fost ”prinse” la colț și au arătat ce poartă în gențile lor. Romanița Iovan nu se dezlipește de talismanul ei!
14.06.2022 | 11:23
Vedetele cu gentile la control Ce are Romanita Iovan mereu in poseta E din argint E protectoarea mea
Romanița Iovan, creatoare de modă. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Vedetele de la noi strălucesc la evenimentele la care participă. Fiecare se aranjează încât să fure privirile tuturor, iar de cele mai multe ori, ochii privitorilor sunt ațintiți asupra poșetelor pe care le poartă ca accesoriu. Ce au în genți divele de pe plaiurile mioritice?

Ce poartă vedetele în genți când merg la evenimente

Reporterii de la „Vorbește lumea” le-au ”luat la rost” pe Adina Halas, Romanița Iovan, Camelia Potec, Iulia Vântur și Dana Săvuică, printre altele.

ADVERTISEMENT

Majoritatea celebrităților care au acceptat să arate ce poartă în poșete aveau la ele rujuri și tot felul de creme ori anumite produse de înfrumusețare.

Dintre vedetele ”interogate”, Romanița Iovan a ieșit în evidență cu un obiect cu totul special. Aceasta poartă o iconiță din argint cu Sfânta Parascheva. La ea se roagă de fiecare dată când se simte pierdută sau când vrea să mulțumească pentru ce are.

ADVERTISEMENT

„E o Sfânta Parascheva din argint. E protectoarea mea”, le-a dezvăluit Romanița Iovan reporterilor de la PRO TV.

Din geanta înotătoarei Camelia Potec nu lipsesc niciodată cardurile bancare, crema pentru ochi și un gloss. Sportiva vrea să arate mereu fresh. Denisa lui Flick are la ea întotdeauna luciu de buze și șervețele.

ADVERTISEMENT
De la stânga la dreapta, de sus în jos: Denisa și Flick, Iulia Vântur și Dana Săvuică. Foto: PRO TV

Adela Popescu renunță la poșetă

Adina Halas nu pleacă de acasă fără ruj și pudra pe care o aplică după ce se dă cu fondul de ten. Evident, în geanta ei se regăsesc și actele de identitate sau documentele de la mașină atunci când conduce, dar și cheile de la casă.

Iulia Vântur poartă în poșetă creionul de buze, un spray de gură și… multă bună dispoziție, conform propriilor declarații.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a comentat imaginile difuzate în propria emisiune. A mărturisit că ea nu are nevoie de poșetă atunci când participă la o sindrofie.

„Eu nici nu îmi mai iau poșețică atunci când merg la evenimente”, a declarat Adela Popescu, dorind să iasă în evidență după ce a văzut ce are fiecare vedetă în geantă.

ADVERTISEMENT