Sport

Vedetele “de carton” produc o gaură însemnată în bugetul de salarii de la Dinamo! Cât câştigă “greii”din vestiar. Exclusiv

Dinamo a adus în vară mai multe nume importante pentru a întări lotul. Venirile nu au avut efectul scontat, însă încarcă destul de mult bugetul de salarii, şi aşa şubred, al echipei.
08.12.2021 | 14:20
Vedetele de carton produc o gaura insemnata in bugetul de salarii de la Dinamo Cat castiga greiidin vestiar Exclusiv
Gabi Torje, Steliano Filip şi Cosmin Matei. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo are un sezon oribil în Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” nu au mai bătut pe nimeni de patru luni şi sunt penultimii în clasament cu 9 puncte adunate după primele 18 etape.

Mircea Rednic a intrat în conflict cu mai mulţi jucători din vestiar şi i-a exclus din lot pe Steliano Filip şi Gabriel Matei după înfrângerea suferită etapa trecută cu Academica Clinceni, “lanterna” din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Vedetele “de carton” produc o gaură în bugetul de salarii de la Dinamo!

Pe data de 3 septembrie a fost ridicată interdicţia la transferuri, iar oficialii de la Dinamo au adus mai multe nume importante la echipă. Însă, acei fotbalişti au rămas doar cu numele şi cu salariul încasat la zi.

De când au putut face transferuri, dinamoviştii au câştigat un singur meci: 1-0 cu Ripensia Timişoara, în Cupa României. În campionat, “câinii” nu au mai bătut pe nimeni din 2 august, când s-au impus cu 3-1 în faţa Academicii Clinceni.

ADVERTISEMENT

Itu, Nica, Torje, Filip şi Matei iau o treime din bugetul de salarii de la Dinamo! Câţi bani câştigă

“Vedetele de carton” aduse în vară la Dinamo nu au adus plusul aşteptat în teren, în schimb produc o gaură semnificativă în buget, mai ales că “alb-roşii” sunt finanţaţi în principal de banii suporterilor din DDB.

Cinci fotbalişti de la Dinamo iau 26.000 de euro, aproximativ o treime din bugetul de salarii de aproximativ 75.000 de euro de la club. Însă, în mai bine de trei luni, nu şi-au adus niciun aport în jocul echipei:

ADVERTISEMENT
  • Cătălin Itu – 5000 de euro
  • Constantin Nica – 4000 de euro
  • Gabriel Torje – 3000 de euro,  5000 cu bonusuri
  • Steliano Filip – 7000* de euro
  • Cosmin Matei – 4000 de euro

În ceea ce priveşte salariul lui Steliano Filip, o parte este susţinut de omul de afaceri Nicolae Badea. Constantin Nica ia 4000 de euro lunar, însă a prins doar 66 de minute din vară şi până acum la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cosmin Matei şi Steliano Filip, excluşi din lot de Mircea Rednic!

Cătălin Itu a fost împrumutat de la CFR Cluj şi oficialii dinamovişti aşteptau să aducă un plus important echipei. Însă, până acum, mijlocaşul plătit cu 5000 de euro s-a remarcat doar prin ratări monumentale.

Cosmin Matei şi Steliano Filip, doi dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti, au fost excluşi din lot de Mircea Rednic, informaţie oferită de FANATIK în exclusivitate. Steliano a fost trimis să se antreneze separat din cauza atitudinii pe care o are în vestiar, în timp ce Matei a fost exclus după evoluţiile dezamăgitoare din ultimele meciuri.

În iarnă este curăţenie generală la echipă

În iarnă se anunţă o curăţenie masivă la echipă şi mulţi dintre aceşti jucători, în ciuda numelui sonor, vor pleca de la Dinamo. Jucătorii care au semnat cu “alb-roşii” după ridicarea intericţiei de transferuri au o clauză stipulată în contract prin care clubul poate renunţa unilateral în iarnă, astfel că pentru Mircea Rednic va fi mai simplu să facă selecţia.

  • 7000 de euro câştigă Steliano Filip la Dinamo
  • 75.000 de euro este bugetul de salarii de la Dinamo

 

ADVERTISEMENT