Sport

Vedetele de la FCSB, taxate de conducere după meciul cu Karagandî: „Un nou-venit poate servi drept exemplu pentru cei mai vechi”

Starurile de la FCSB au intrat în gura lui Mihai Stoica după ce au câștigat doar cu 1-0 prima manșă a dublei cu Șahtior Karagandî, din al doilea tur preliminar al Conference League
23.07.2021 | 09:42
Vedetele de la FCSB taxate de conducere dupa meciul cu Karagandi Un nouvenit poate servi drept exemplu pentru cei mai vechi
ADVERTISEMENT

FCSB s-a chinuit să obțină prima victorie oficială în noul sezon. După 0-0 la Botoșani, roș-albaștrii au înfruntat-o pe Șahtior Karagandî în manșa întâi a dublei din turul doi preliminar al Conference League.

Vicecampioana României a câștigat cu 1-0, grație primului gol marcat la FCSB de Andrei Cordea. Prestația fotbaliștilor lui Dinu Todoran l-a dezamăgit pe Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Starurile de la FCSB, certate de Mihai Stoica. Pe cine a remarcat oficialul

Singurul care a scăpat de criticile lui Mihai Stoica a fost chiar autorul golului, Andrei Cordea. Fotbalistul venit de la Clinceni a fost dat exemplu pentru restul colegilor săi.

„Când unii băieți de-ai noștri vor înțelege că determinarea și concentrarea sunt – de cele mai multe ori – mai importante decât calitățile cu care sunt înzestrați, vom ajunge acolo unde ne dorim.

ADVERTISEMENT

Golul și evoluția lui Andrei Cordea din meciul său de debut în cupele europene ne-au confirmat că am transferat un fotbalist de valoare și un băiat de mare caracter.

Câteodată, chiar și un nou-venit poate servi drept exemplu pentru cei mai vechi. Iar eu sunt convins că cei ale căror prestații au lăsat de dorit în acest meci sunt suficient de maturi și inteligenți ca să înțeleagă asta.

ADVERTISEMENT

Totuși, aseară, cea mai mare realizare a familiei steliste a fost revenirea atât de așteptată a celor care au lipsit în ultima vreme. A celor fără de care n-am mai reușit să câștigăm un titlu de atâția ani. A celor alături de care s-a scris istorie. Și nu orice pagini, ci cele mai frumoase și emoționante de după 1989.

WELCOME BACK, PELUZA NORD

Felicitări pentru aseară! Ne-ați lipsit mult prea mult”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

MM Stoica se teme de cazaci

Managerul general al roș-albaștrilor are motive să fie supărat că echipa lui Todoran a câștigat doar cu 1-0 meciul tur cu Karagandî. De altfel, Stoica și-a exprimat îngrijorarea încă dinaintea jocului de pe Național Arena.

ADVERTISEMENT

MM Stoica cred că, pentru FCSB, deplasarea în Kazahstan va fi unul dintre cele mai dificile obstacole de depășit din acest start de sezon. Oficialul nu se teme neapărat de valoarea adversarului, ci mai degrabă de distanța și oboseala care se vor acumula, costurile fiind și ele unele importante.

„Programul e mai greu decât anul trecut? Nu există program uşor şi program bun, program rău şi greu. Habar nu ai în ce formă o să fii şi cum o să găseşti adversarul. Iaşiul nu credeţi că a zis că are program greu cu noi. Ne-au dat 5-2, a dat Andrei Cristea 3, pentru că ne-au prins covidaţi.

Da, întâlnim Craiova în primele etape, dar şi ea joacă în cupele europene şi nu poţi să ştii cât îi consumă meciul acela, cât ne consumă şi pe noi. Nu ne convine că am picat cu Karagandy”, declara Mihai Stoica într-o conferință de presă de dinaintea startului sezonului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 2,32 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT