Fotbal intern

Vedetele FCSB, Revelion în Republica Dominicană. Meme Stoica: “Vezi să nu uiţi columbianul pe acolo!” ?

30.12.2019 | 15:40
Vedetele FCSB Revelion in Republica Dominicana Meme Stoica Vezi sa nu uiti columbianul pe acolo
ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB nu prea sunt fanii vacanţelor de Sărbători care presupun zăpadă, schi sau mâncăruri tradiţionale româneşti. Fotbaliştii formaţiei patronate de Gigi Becali au ales, în marea lor majoritate, destinaţii exotice. 


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 4.25 este cota pentru ”x pauză / x final” Vezi aici toate cotele!


ADVERTISEMENT

Florinel Coman şi Florin Tănase, vacanţă de Revelion în Republica Dominicană

Este şi cazul celor mai apreciaţi fotbalişti ofensivi ai lui Bogdan Vintilă, Florin Tănase şi Florinel Coman. Căpitanul FCSB şi golgheterul la zi din Casa Pariurilor Liga 1 au ales renumita staţiune Punta Cana, din Republica Dominicană, şi vor petrece trecerea dintre ani printre palmieri, pe plajă, la peste 30 de grade Celsius.

Cei doi au postat, de altfel, poze “de sezon” din vacanţa exotică: pe malul mării, iar Tănase chiar şi-a făcut şi un nou prieten, după cum se poate vedea din fotografie 🙂

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, revenit în postura de director sportiv, i-a lăsat lui Tănase şi un comentariu pe Instagram din care putem descoperi noua poreclă a lui Florinel Coman.

“Vezi să nu uiţi columbianul pe acolo”, i-a scris Meme căpitanului roş-albaştrilor.

”Dar, dacă discutăm de jucătorii cu profil eminamente ofensiv, nu putem să-l excludem pe Tănase!

ADVERTISEMENT

În opinia mea, este, dintre jucătorii ofensivi, numărul 1! Numărul 1 al Stelei în momentul actual. Este un jucător fără de care nu se poate juca”, a fost declaraţia recentă a lui Meme despre Tănase.

Adi Popa este un alt fotbalist al celor de la FCSB care a ales să-şi petreacă Revelionul pe plajă. Din păcate pentru el, mijlocaşul a fost lovit de ghinion, un ciclon lovind Mauritius, insula din Oceanul Indian unde se relaxa.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman este în acest moment cel mai bun marcator nu doar al FCSB, ci şi al campionatului României, cu 10 reuşite. “Columbianul”, aşa cu îl alintă, mai nou, Meme, are şi 6 assist-uri, ceea ce îl face de departe cel mai prolific jucător din Casa Pariurilor Liga 1.

Florin Tănase are 4 goluri şi 4 pase de gol până acum.

ADVERTISEMENT