Life

Vedetele feminine de la Dancing on ice, înainte și după au devenit faimoase. Îți mai amintești cum arătau?

Acum le urmărești zilnic la televizor și în mediul online, dar îți mai amintești cum arătau Iulia Albu, Sore, Ruby și Carmen Grebenișan atunci când și-au început cariera?
05.03.2022 | 10:39
Vedetele feminine de la Dancing on ice inainte si dupa au devenit faimoase Iti mai amintesti cum aratau
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 5 martie, are loc premiera show-ului Dancing on ice: Vis în doi, unde mai multe vedete din România vor dansa pe gheață, alături de dansatori profesioniști, pentru a-i ajuta să-și îndeplinească cele mai aprige dorințe.

Cum arătau vedetele feminine de la Dancing on ice: Vis în doi înainte să devină faimoase

Iulia Albu, Ruby, Sore Mihalache și Carmen Grebenișan sunt concurentele feminine care vor încerca să facă show pe gheață. Acum sunt admirate și urmărite de sute de mii de persoane în social media, dar îți mai amintești cum arătau vedetele de azi, de la Dancing on ice, în perioada în care erau aspirante la…celebritate?

ADVERTISEMENT

Iulia Albu

iulia albu dancing on ice cum arata 2004
Iulia Albu a fost adepta unui look diferit.
Foto: captură Acasă Tv/ Instagram

Iulia Albu a devenit cunoscută în România în urma căsătoriei cu Mihai Albu, în anul 2005. Chiar dacă au divorțat de aproximativ 9 ani, aceasta continuă să-i folosească numele designer-ului de pantofi.

Iulia Albu a reușit să-și creeze o reputație în showbizul românesc. A devenit unul dintre cei mai influenți critici de modă de la noi din țară. Din anul 2016 până în 2018 a fost, timp de patru sezoane, jurata emisiunii Bravo, ai stil!, difuzată pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

„De la primul post a fost dorința mea să plec și am plecat. Eu mă văd un entertainer, nu ca o fată care vorbea despre modă. E foarte importantă și atmosfera, să faci lucruri cu oameni care au o viziune comună cu a ta.”, a spus Iulia Albu, conform Click.ro.

După plecarea de la Bravo, ai stil!, a colaborat cu Pro TV, de unde a demisionat, ulterior, pentru a realiza la Antena Stars proiectele „I.A: cu stil” şi „Poliţia modei”.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Iulia Albu a șocat deseori cu stilul vestimentar abordat, dar și cu machiajul neobișnuit. De asemenea, stilista este cunoscută și pentru animalele sale de companie, bifând mai multe apariții în fața publicului în care era însoțită de o găină.

La Dancing on ice: Vis în doi, fosta soție a lui Mihai Albu va face pereche cu  Marian Prisacaru, un antrenor de patinaj artistic, care visează să aibă propriul club de patinaj, dotat cu sală de pregătire fizică și cu toată aparatura necesară, pentru a-și ajuta elevii să facă performanță.

ADVERTISEMENT

Sore Mihalache

sore început cariera dancing on ice
Sore a interpretat rolul Sarei Năstase în „Pariu cu viața”.
Foto: Bestmusic.ro/ Instagram

Sore și-a început cariera artistică la o vârstă fragedă. A participat la concursul muzical „Ploaia Steluțelor” și a fost membră a trupei Dolly, dar s-a făcut remarcată în România în anul 2011, odată cu lansarea serialului „Pariu cu viața” și a trupei „Lala Band”.

În anul 2013 s-a lansat în cariera solo cu piesa „Different”, urmată de colaborarea cu  Mihai Ristea, pentru melodia „Beautiful Life”. În același an a participat și la competiția „Dansez pentru tine”, unde s-a clasat pe locul 2 în finală, alături de Dark George.

De-a lungul carierei sale a colaborat cu artiști cunoscuți din România, precum Smiley, Tranda sau Bere Gratis. De asemenea, Sore a prezentat emisiunea „Vorbește lumea”, unde îi avea colegi pe Vica Blochina, Nadine şi Cove.

În cadrul emisiunii Dancing on ice: Vis în doi, face echipă cu Grațiano Dinu, un kinoterapeut care luptă pentru a o ajuta pe mama sa, antrenoare de patinaj artistic, să asigure baza materială  necesară pentru a-și ghida tinerii cursanți către succes.

Ruby

ruby playboy început carieră 2012 dancing on ice
Ruby a apărut pe coperta revistei Playboy.
Foto: ok.magazine.ro/ Instagram

Ruby, pe numele său real, Ana Maria Grigore, este cunoscută pentru aspectul său nonconformist, având o pasiune pentru tatuaje, dar și pentru ținutele provocatoare cu care se afișează.

În România, toată lumea o știe pentru piesa „Stinge lumina”, lansată în anul 2012. Cu toate acestea, Ruby și-a început cariera în Germania. A avut un real succes în străinătate, în anul 2011 fiind nominalizată la premiile Online Music Awards din Turcia.

În 2012, a apărut pe coperta revistei Playboy din luna iunie. Un an mai târziu, a fost concurentă a show-ului „Dansez pentru tine”, unde a făcut pereche cu Alexandru Ciobanu.

Începând cu 5 martie, Ruby va putea fi urmărită pe micile ecrane, în cadrul emisiunii Dancing on ice: Vis în doi, unde luptă pentru a-l ajuta pe Zsolt Kerekes să-și deschidă un club de patinaj artistic la Miercurea Ciuc.

„Nu e ceva surprinzător să fac parte din acest proiect. Asta pentru că sunt o fire competitivă, în primul rând, iar apoi pentru că e un prilej de a fi copil, din nou.

E o provocare mare de a patina. Pe lângă dans, sunt mișcări de patinaj, dans de patinaj. Trebuie să stăpânim fiecare mișcare pentru a face față.”, a spus Ruby pentruFANATIK.

Carmen Grebenișan

carmen grebenișan înainte să fie vedetă dancing în ice
Carmen Grebenișan activează în mediul online.
Foto: Zoso.ro/ Instagram

Carmen Grebenișan se numără printre cei mai urmăriți influenceri din România. Activează în mediul online din anul 2014, când și-a deschis un blog personal, acolo unde scria articole despre viața sa și prezenta diverse trucuri de frumusețe.

În prezent, are 681 de mii de urmăritori pe Instagram și reprezintă un model pentru multe dintre tinerele de la noi din țară.

În anul 2020 a acceptat provocarea Asia Express, unde a mers împreună cu buna ei prietenă Alina Ceușan. Acum, Carmen Grebenișan se numără printre concurentele show-ului Dancing on ice.

Vedeta îi este alături lui Lilian Brânzari . Adolescentul este elev în clasa a 12-a și încă din copilărie a fost pasionat de patinajul artistic. Vrea să le demonstreze părinților săi că toate antrenamentele și munca nu au fost în zadar. Cel mai mare vis al lui Lilian este să reprezinte România la Olimpiada de la Bejing.

 

ADVERTISEMENT