Life

Vedetele, în lacrimi de Ziua Dorului! După cine suferă Andreea Tonciu, Anamaria Prodan sau Oana Roman

Andreea Tonciu, Anamaria Prodan sau Oana Roman au vorbit despre persoanele de care le este cel mai dor cu ocazia acestei sărbători. Vedetele au fost emoționate.
13.05.2022 | 18:27
Vedetele in lacrimi de Ziua Dorului Dupa cine sufera Andreea Tonciu Anamaria Prodan sau Oana Roman
După cine suferă Andreea Tonciu, Anamaria Prodan sau Oana Roman. foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe data de 13 mai este sărbătorită Ziua Dorului. Vedetele și-au amintit în această zi de cele mai dragi persoane din viața lor, dintre care unele nici nu mai sunt printre noi.

Vedetelor le este dor de persoanele care nu mai sunt printre noi

Oana Roman a povestit că cel mai dor îi este de copilărie, de momentele în care nu avea nicio grijă pe lume. Vedeta a spus, în cadrul emisiunii Exclusiv Vip de la Prima TV, că și-ar dori să mai fie copil măcar o zi.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare genial faptul că noi, în limba română, avem acest cuvânt, dor. Nu există în nicio altă limbă din lume, sensul este diferit, și în franceză există, și în engleză, dar nu e la fel. Dorul e ceva tipic românesc, mă bucur că există o zi a dorului, mi se pare foarte tare, nu știam.

Mie îmi e dor de copilăria mea, de anii în care nu aveam nicio grijă, eram la mătușa mea la țară, la Râmnicu Vâlcea și mă jucam cu copiii pe stradă. Dacă e să îmi fie dor de ceva cu adevărat este să mai fiu măcar o zi copil”, a dezvăluit Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Ziua Dorului, sărbătorită pe 13 mai. După cine suferă vedetele

Andreea Tonciu a mărturisit, în lacrimi, că cel mai dor îi este de bunica sa. „Ea m-a crescut, îmi este dor de bunica”, a spus fosta asistentă TV.

Designerul Stephan Pelger a dezvăluit, emoționat, că mama sa este persoana de care îi este cel mai dor.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mare dor îmi este de mama. O iubesc infinit”, a spus Stephan Pelger.

Anamaria Prodan a mărturisit că de Ziua Dorului îi amintește de părinții ei, care au trecut la cele sfinte. Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi că îi este dor de aceștia.

„Ei sunt forever lângă noi. Părinții sunt ceva unic”, a spus Anamaria Prodan.

Și Ellie White a dezvăluit că îi este cel mai dor de tatăl său, care a murit înainte de a-și cunoaște nepoata.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani celor care sărbătoresc Ziua Dorului. Mie îmi e dor de tatăl meu, pe care nu l-am mai văzut de mult și nici nu o să îl mai văd prea curând.

E ok, am o amintire frumoasă cu el și încerc să păstrez doar lucrurile frumoase”, a spus Ellie White.

ADVERTISEMENT