Atac la vedetele lui Becali: „Au un defect foarte mare”

fcsb, steaua, adrian cristea, dennis man, florin tanase,

Un fost internaţional român nu vede cu ochi buni viitorul jucătorilor pe care Gigi Becali ar vrea să scoată zeci de milioane de euro.

La mai bine de un an după retragerea din fotbal, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români, Adrian Cristea a fost invitat într-un platou de televiziune unde a vorbit despre cei mai valoroşi fotbalişti din Liga 1. 

Cel cunoscut drept „Prinţul” a criticat în termeni destul de duri pregătirea fizică a unor jucători tineri de top din primul eşalon valoric. "Dennis Man şi Florin Tănase n-au forţă deloc. Un defect foarte mare. E o problemă pentru jucători. L-aţi văzut şi pe Ianis Hagi, nu? E foarte firav! Ar trebui ca ei să lucreze mai mult. Am fost şi eu în străinătate, dar la mine nu au fost astfel de probleme", a mai spus Cristea.

Vedetele lui Becali „valorează” milioane de euro

Jucătorii sunt două dintre nestematele Stelei pe care Becali vrea să scoată zeci de milioane de euro. Astfel, Florin Tănase are o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro, în timp ce despre Man sau Florinel Coman, patronul Stelei a spus: „peste 3 ani o să valoreze foarte mult. S-ar putea să le dublez clauza. 100 de milioane pentru un jucător genial vor fi bani de seminţe peste 3 ani. Coman poate valora peste 3 ani 400-500 de milioane”, a spus recent Becali.

Văzut cândva drept următorul număr 10 al naţionalei, Adrian Cristea nu a confirmat de-a lungul carierei şi s-a retras sezonul trecut. „Prinţul” a jucat de-a lungul carierei la Poli Iaşi, Dinamo, U Cluj, Petrolul, Standard Liege, FCSB şi Concordia Chiajna. El a strâns şi 9 meciuri la naţionala României.