Fotbal intern

Vedetele lui CFR Cluj au intrat în vacanță! Cu cine joacă Dan Petrescu în derby-ul cu FCSB. EXCLUSIV

17.05.2019 | 14:00
Vedetele lui CFR Cluj au intrat in vacanta Cu cine joaca Dan Petrescu in derbyul cu FCSB EXCLUSIV

CFR Cluj a câștigat titlul cu o etapă înainte de finalul sezonului 2018 – 2019, după ce s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda a 9-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar Dan Petrescu și-a trimis vedetele în vacanță înaintea duelului cu FCSB.

Vedetele lui CFR Cluj au intrat în vacanță înaintea meciului cu FCSB

FANATIK a aflat cine sunt fotbaliștii de bază de la CFR Cluj care nu vor face deplasarea la București pentru partida pe care campioana României o va juca împotriva celor de la FCSB, duminică, 19 mai, de la ora 20.30, pe Arena Națională, LIVE VIDEO pe FANATIK și în direct la Digi Sport, Look TV și Telekom Sport.

Imediat după petrecerea organizată de CFR Cluj la finalul meciului cu Universitatea Craiova, Dan Petrescu a hotărât să lase șase jucători să plece mai devreme în vacanță. Astfel, FANATIK a aflat că George Țucudean, Emmanuel Culio, Mario Camora, Paulo Vinicius, Ciprian Deac și Mihai Bordeianu nu vor face parte din lotul campioanei României pentru derby-ul cu FCSB.

Dan Petrescu și Mario Camora la finalul meciului cu Astra Giurgiu. Sursă foto: sportpictures.eu

Din lotul CFR-ului vor face parte și jucători de bază

“Bursucul” își dorește să încheie sezonul 2018 – 2019 cu o victorie, iar acesta este motivul pentru care antrenorul campioanei României nu va miza pe jucători de la echipa a doua a clubului din Gruia, ci din lotul pentru întâlnirea care va avea loc duminică seara pe Arena Națională  vor face parte fotbaliști precum Cristi Manea, Kevin Boli, Valentin Costache, Alexandru Păun, Djokovic, Billel Omrani, Bud și Arlauskis.

Dan Petrescu a decis ca mai mulți jucători importanți să facă parte din lotul celor de la CFR Cluj pentru duelul cu FCSB, dar șansele sunt mari ca antrenorul campioanei României să mizeze pe fotbaliștii care nu au primit foarte multe șanse să joace în sezonul 2018 – 2019, iar printre aceștia se numără Hoban, Peteleu și Mureșan.

Ce i-a transmis Gigi Becali lui Dan Petrescu înainte de FCSB – CFR Cluj

Dan Petrescu a dezvăluit ce discuție a purtat cu Gigi Becali înaintea meciului pe care FCSB îl va juca împotriva CFR-ului, iar antrenorul campioanei României susține că patronul vicecampioanei era foarte curios în legătură cu echipa de start pe care “Bursucul” o va folosi duminică seara.

”Mi-a zis: ‘Felicitări. Anul ăsta ați meritat, anul trecut n-ați meritat’. I-am spus că dacă el crede așa, e părerea lui. Ce să-i mai zic?! Și apoi: ‘Ce echipă bagi, aaa?’. ‘Ce bag? O echipă de fotbal, în 11. N-am jucători de echipa a doua, noi nu avem așa ceva, avem un lot’. Mi-a zis că-i bagă el pe toți. Să-i bage! E prima oară când vorbesc cu el de nu mai țin minte când”, a declarat tehnicianul ardelenilor, conforn gsp.

Iată echipa probabilă a CFR-ului pentru meciul cu FCSB: Arlauskis – C. Manea, K. Boli, A. Mureşan, A. Peteleu – Djokovic, O. Hoban, Males – V. Costache, Omrani, A Păun

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj are loc duminică, 19 mai, de la ora 20.30, în etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Partoida este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.