Vedetele lui Contra, aşteptate în anul Centenarului la Unirea Alba Iulia

Eduard Popa   
in Fotbal intern
09/04/2018, 18:49
Vedetele lui Contra, aşteptate în anul Centenarului la Unirea Alba Iulia

Nicolae Stanciu şi Gicu Grozav sunt aşteptaţi de Unirea Alba Iulia, clubul care i-a lansat în fotbalul mare, la 100 de ani de la Marea Unire. Cei doi sunt invitaţi să pună umărul la promovarea echipei care acum evoluează în Liga a 3-a. Mihai Mincă, Păcurar, Călin Cristea sau Florin Ilie sunt alţi jucători din Liga 1 pe care clubul ardelean i-a lansat.

Fostul rapidist Mihai Dăscălescu, acum preşedinte al Unirii Alba Iulia, e de părere că împreună cu cei doi jucători au reuşi să se bată la titlu în România: ”Ne-am bate la cupele europene. Sută la sută, am fi în primele şase, în play-off. Din păcate,   situaţia financiară a clubului nu a fost bună, iar aceşti jucători s-au dus unde au fost plătiţi mai bine. E greu să ţii jucători ca Gicu Grozav sau Nicuşor Stanciu în prima ligă, când ei evoluează în campionate puternice, pe sume mari şi cu evoluţii bune spre foarte bune la naţională”, a spus Mihai Dăscălescu, pentru Libertatea.”Poate nu am fi campioni, dar am fi sigur bine în Liga 1. La cum arată fotbalul acum, am avea şanse mari cu o echipă doar din jucătorii născuţi şi crescuţi în Alba-Iulia”, este de părere şi Adrian Bicheşi, antrenor Unirea Alba Iulia.

Fratele lui Grozav îi aşteaptă la Unirea

La Unirea Alba Iulia joacă în acest moment Ionuţ Grozav, fratele mai mare al lui Gicu. El a dezvăluit planurile fotbaliştilor plecaţi de la Alba pe milioane de euro. ”În viitor,  cu siguranţă ei vor veni la club. Eu cred că am putea sta liniştiţi în Liga 1 cu o echipă formată din fotbaliştii din Alba Iulia. Nu ştiu dacă ne-am bate la titlu, dar sigur am fi undeva acolo sus. Poate deveni realitate acest lucru, băieţii asta îşi doresc, ca la finalul carierei să joace la Unirea Alba Iulia”, a spus fundaşul central. 

Închide ×