Sport

Vedetele lui Dortmund și Fiorentina cheamă fanii la Superbet International Cup pentru meciurile cu Rapid. Hummels: „Abia aștept să vă cunosc”. Video

Superstarurile de la Dortmund și Fiorentina abia așteaptă să vină la București pentru triunghiularul cu Rapid. Fanii sunt chemați în număr mare pe Arena Națională.
28.11.2022 | 09:41
Vedetele lui Dortmund si Fiorentina cheama fanii la Superbet International Cup pentru meciurile cu Rapid Hummels Abia astept sa va cunosc Video
Vedetele lui Dortmund și Fiorentina cheamă fanii la triunghiularul cu Rapid. Matts Hummels: „Abia aștept să vă cunosc”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Rapid va încheia en fanfare anul 2022. Pe 10 decembrie, între meciul de Cupă cu „U” Cluj și derby-ul din campionat cu Petrolul Ploiești, echipa lui Adrian Mutu va da piept cu Borussia Dortmund și cu Fiorentina, în cadrul Superbet International Cup. Starurile vedetelor celor două forțe din Serie A și Bundesliga îi cheamă pe suporteri la Arena Națională.

Mats Hummels și căpitanul Fiorentinei îi cheamă pe fani la Superbet International Cup

La Superbet International Cup se vor disputa meciuri amicale de 60 de minute, cu două reprize de câte o jumătate de oră. Primul duel va fi cel dintre Rapid și Dortmund și va lua startul la ora 13:00. De la 14:30 vor da piept Dortmund și Fiorentina, urmând ca triunghiularul să se termine cu Rapid – Fiorentina, programat la ora 16:00.

ADVERTISEMENT

Mats Hummels (33 de ani), campion mondial cu Germania în 2014, abia așteaptă să vină la București și cheamă în număr mare suporterii la stadion. Turneul de cinci stele dintre Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina se va disputa pe Arena Națională, care are o capacitate de 55.634 de locuri.

„Salutare, fani ai fotbalului. Vom sărbători Crăciunul acesta cu un turneu la București. Sper să ne vedem acolo. Abia aștept să vă cunosc”, a fost mesajul lui Mats Hummels, stoperul Borussiei Dortmund.

ADVERTISEMENT

În asentiment cu Hummels este și un nume greu din tabăra Fiorentinei. Cristiano Biraghi este internațional italian și omul pe brațul căruia stă banderola de căpitan al Fiorentinei.

„Hei, București! Abia aștept să jucăm turneul din preajma Crăciunului de pe 10 decembrie. Ne vedem la Arena Națională”, a transmis Cristiano Biraghi, căpitanul Fiorentinei.

ADVERTISEMENT

Prețuri accesibile pentru triunghiularul dintre Rapid, Fiorentina și Borussia Dortmund

La stadion sunt așteptați nu doar fanii din România, ci și cei din Germania și Italia. Adrian Thiess, organizatorul turneului, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că patru chartere cu fani ai nemților vor veni în Capitală.

„Vor fi cel puțin 1.000 de suporteri ai Borussiei Dortmund la București. Eu cred că vor fi mult mai mulți. Ne așteptăm la un număr absolut impresionant!

ADVERTISEMENT

Ei și-au activat fan-cluburile din Europa și din România și eu chiar am vorbit personal cu ei. Cred că vor fi 2-3000 de suporteri ai Borussiei”, a declarat Thiess, printre altele, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

Abonații Rapidului, care vor cumpăra bilete la Superbet International Cup până pe 1 decembrie inclusiv, vor beneficia de discount de 20% din preţul tichetului. Cele mai ieftine tichete se găsesc la inelul 3 și costă 45 de lei, iar cele mai scumpe sunt cele de la VIP, care se vând cu 300 de lei.

ADVERTISEMENT