Sport

Vedetele lui Gheorghe Hagi, prețuri prohibitive pentru echipele din SuperLiga! Cum arată strategia anti Gigi Becali a Farului. Exclusiv

Gheorghe Hagi a stabilit prețurile pentru Adrian Mazilu și Andrei Borza, cele mai bune produse de export pe care le are Farul. Și sunt imposibil de achitat de echipe din SuperLiga!
28.05.2023 | 12:49
Vedetele lui Gheorghe Hagi preturi prohibitive pentru echipele din SuperLiga Cum arata strategia anti Gigi Becali a Farului Exclusiv
Farul a avut un sezon senzațional în SuperLiga, iar Andrei Borza și Adrian Mazilu s-au remarcat în mod deosebit. Su
ADVERTISEMENT

Andrei Borza și Adrian Mazilu, ambii născuți în 2005, au fost oameni de bază în drumul Farului spre titlu în SuperLiga. Gheorghe Hagi este dispus să renunțe la cei doi jucători, dar doar dacă va încasa sume cu adevărat record pentru nivelul din SuperLiga. Și cu siguranță imposibil de atins de rivalele la titlu.

Prețuri prohibitive stabilite de Gheorghe Hagi pentru vedetele sale. Strategia anti Gigi Becali care a fost gândită la Farul

FANATIK a aflat care au fost discuțiile în club și strategia pe care Gheorghe Hagi a stabilit-o în privința “perlelor” sale. Astfel, “Regele” ar fi dispus să renunțe la Andrei Borza doar pentru minimum 4 milioane de euro. Sumă care îl face intangibil pentru rivalele din SuperLiga. Dar o afacere de top pentru formațiile potente financiar din Vest.

ADVERTISEMENT

În privința lui Adrian Mazilu, revelația din 2023 a celor de la Farul, prețul este chiar mai mare. Fiind vorba de un jucător ofensiv, care și-a demonstrat calitățile senzaționale și apetitul pentru gol. Astfel, Mazilu nu va pleca de la Farul pentru o sumă sub 5 milioane de euro. Preț care și în cazul lui îi lasă cu ochii în soare pe doritorii din SuperLiga.

Chiar și în cazul în care doar unul dintre cei doi va fi cedat în această vară, Farul și-ar asigura practic bugetul pentru sezonul viitor. Unul foarte complicat, în care Gheorghe Hagi vrea să aibă un lot mai mare și mai valoros pentru a face față pe toate fronturile. Și pentru calificarea în grupele unei competiții europene, visul cel mare fiind Champions League.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a procedat la fel și în cazul “Dina” Grameni, cel care a fost ofertat de Rapid. Negocierile, sistate aproape instant

De altfel, Gheorghe Hagi a mutat deja pe piața transferurilor și i-a achiziționat pe Rivaldinho și pe Nicolae Carnat. Transferul brazilianului, din postura de jucător liber de contract, a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK. Pentru Farul vor mai urma cu siguranță și alte achiziții, indiferent ce se întâmplă la capitolul plecări.

Imediat după ce FCSB s-a recunoscut din nou învinsă în lupta pentru titlu în SuperLiga, Gigi Becali anunța că este dispus să mărească investițiile, chiar consistent, pentru a se lupta cu Hagi. “Regele” i-a dat indirect un răspuns foarte clar, stabilind un preț intangibil inclusiv pentru finul său.

ADVERTISEMENT

Mazilu și Borza nu sunt singurii jucători care au primit prețuri prin care să fie direcționați exclusiv spre export. O situație asemănătoare este și în cazul lui “Dina” Grameni, pentru care Rapid a făcut o ofertă, așa cum a anunțat FANATIK și au confirmat oficialii din Giulești. Dar Gică Popescu le-a transmis clar că nici măcar nu poate lua în considerare oferta!

Adrian Mazilu, senzația din SuperLiga în 2023. Andrei Borza a avut evoluții impresionante pe durata întregului sezon

Andrei Borza, care va împlini 18 ani în luna noiembrie, a fost titular incontestabil la Farul în acest sezon de SuperLiga. Iar prestațiile sale au fost încântătoare. A jucat nu mai puțin de 33 de partide din totalul de 39 disputate până acum de Farul în campionat. A marcat trei goluri și a dat și trei pase decisive.

ADVERTISEMENT

Adrian Mazilu, care împlinește 18 ani în septembrie, a debutat în SuperLiga în decembrie 2022. Iar începând cu 2023, impactul său la Farul a fost fenomenal! A marcat șase goluri în campionat și a dat o pasă decisivă. La fel ca și Borza, Adrian Mazilu are toate șansele să debuteze și la naționala României în viitorul apropiat.

 

ADVERTISEMENT