Fotbal international

Video. Starurile lui PSG, vedete în noua reclamă Emirates! Neymar e comandantul zborului 4-3-3

Video. Vezi aici modul în care s-au descurcat în postură de piloţi starurile lui PSG, în frunte cu Neymar, într-un clip al companiei Fly Emirates.
23.02.2018 | 18:59
Video Starurile lui PSG vedete in noua reclama Emirates Neymar e comandantul zborului 433

Pentru PSG urmează cel mai important meci al sezonului, returul cu Real Madrid din optimile Champions League. Este meciul întregului sezon la banii investiţi de şeicii arabi la PSG şi la ambiţiile lui Neymar şi compania de a câştiga trofeul.  CLICK GALERIE FOTO

Tensiunea este uriaşă în vestiarul francezilor şi pentru a crea o atmosferă ceva mai destinsă starurile lui PSG au fost invitate să filmeze într-un clip creat chiar de şefii clubului cu ajutorul companiei aeriene care este sponsorul lui PSG, Fly Emirates, un clip cu totul special.

Vedetele lui PSG, moral ridicat înainte de Real Madrid

Neymar, Cavani, Verratti, Thiago Silva şi Rabiot sunt jucătorii care urcă la bordul avionului, alături de stewardese, cei cinci fiind îmbrăcaţi în costume de pilot. Cursa se numeşte Fly Emirates 4-3-3, aluzie clară la sistemul de joc şi durează exact 90 de minute, iar anunţul este nu pentru decolarea aeronavei, ci pentru lovitura de începere. Iar în caz de turbulenţe pe parcursul meciului se recomandă scandarea fanilor de pe Parc des Princes: Ici c’est Paris.

VEZI VIDEO