Vedetele în PERICOL. Ramsey a marcat două goluri în Ligă!

Claudiu Melinte   
în Pariuri sportive
10/12/2014, 16:36
Vedetele în PERICOL. Ramsey a marcat două goluri în Ligă!

Aaron Ramsey este un ”killer” în faţa porţii şi un blestem pentru persoanele publice de pe întreaga planetă. Cînd galezul marchează, unele vedete nu mai ies din casă, stau doar în pat sau renunţă pentru cîteva zile la viciile lor. Mijlocaşul lui Arsenal a marcat două goluri în meciul cu Galatasaray, încheiat cu victoria turnarilor, scor 4-1, iar presa din Marea Britanie titrează: ”Cine mai moare de data asta?”. Dacă ar fi să privim spre algoritmul lui Ramsey, ar trebui ca două vedete internaţionale să înceteze din viaţă…

Totul a început în 2011, cînd galezul a înscris cu Manchester United un gol care le-a adus victoria celor de la Arsenal. A doua zi, SUA anunţa moartea lui Bin Laden, unul dintre cei mai temuţi oameni din lume.

Următorul capitol: 5 octombrie. După ce a înscris un gol cu Tottenham, a apărut o nouă victimă: fondatorul Apple, Steve Jobs. Episodul numărul trei a venit după un gol marcat de Ramsey în Liga Campionilor, cu Marseille. “Victima” acestei reuşite a fost Muammar Gaddafi, cunoscutul dictator.

Următoarea pe lista lui Ramsey a fost Whitney Houston, găsită moartă pe 11 februarie, în aceaşi zi în care tunarul înscris cu Sunderland. Chiar dacă nu marchează pentru Arsenal, Ramsey face victime şi cînd înscrie pentru Ţara Galilor. După golul marcat pentru  naţională pe 21 martie 2013, pianistul Bebo Valdes a murit.

Lista a continuat şi cu decesele lui Jorge Rafael Videla, dictatorul argentinian, sportivul Ken Norton, dar şi actorul Paul Walker, cunoscut pentru seria Furios şi Iute.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

 

Închide ×