Life

Vedetele reacționează după derapajul lui George Buhnici. Iulia Albu și Carmen Tănase, replici dure: “Domnule, ești un om MIC” / “Fatălăilor trebuie să li se explice. Pe limba lor!”

Iulia Albu este revoltată și îl desființează pe George Buhnici după ce a afirmat că soția lui, Lorena, ”arată ca o minoră” și a trimis femeile cu vergeturi la "săliță". Și actrița Carmen Tănase a luat atitudine.
19.07.2022 | 19:28
Vedetele reactioneaza dupa derapajul lui George Buhnici Iulia Albu si Carmen Tanase replici dure Domnule esti un om MIC  Fatalailor trebuie sa li se explice Pe limba lor
Iulia Albu îl desființează pe George Buhnici pentru derapajele lui. Sursa foto: arhiva personală/captură YouTube.
ADVERTISEMENT

Celebrul critic de modă, Iulia Albu, taxează derapajul lui George Buhnici, după ce acesta a trimis femeile cu vergeturi la sală și a declarat că soția lui ”arată ca o minoră”. Jurata de la Splash! Vedete la apă îi atrage atenția și îl numește “om mic” care i-a făcut “review ‘tehnic’ propriei soții în fața unei țări”, în timp ce critică toate femeile din univers și sexualizează minorele.

Iulia Albu, reacție dură după derapajul lui George Buhnici

Iulia Albu, una dintre cele mai frumoase femei din România, comentează derapajul lui George Buhnici. Jurat în noul sezon Splash! Vedete la apă, de la Antena 1, fosta soție a lui Mihai Albu s-a arătat îngrijorată de afirmațiile sexiste făcute de fostul prezentator de la Pro TV, despre care consideră că nu i-a pus nimeni pistolul la tâmplă în timpul interviului oferit emisiunii Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

”În legătură cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot internetul, nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, dar da, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită.

Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră, ci ca o FEMEIE, așa cum si alte femei arată ca FEMEI. Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că “șansa” dumneavoastră “în viață a fost că soția” dumneavoastră “arată ca o minoră”. Oare ce doriți să spuneti? Aveți ceva de mărturisit?”, a declarat Iulia Albu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Nu îmi amintesc să vă fi pus cineva pistolul la tâmplă”

În opinia Iuliei Albu, brand-urile cu care colaborează George Buhnici ar trebui să fie de acum înainte mai selective. La fel și cei care îi urmăresc activitatea desfășurată în mediul online.

”Înțeleg că veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră “pe sticlă”. Cu siguranță și brand-urile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum încolo și chiar si noi, cei care vă urmăream din când în când sau nu. Întâmplator, interviul l-ați acordat unora dintre colegii mei de la Antena Stars și nu îmi amintesc să vă fi pus cineva pistolul la tâmplă”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

”Îți permiți să critici toate femeile din univers și să sexualizezi minorele”

Iulia Albu îl întreabă retoric pe George Buhnici dacă nu cumva a fost deranjat că interviul nu a fost cosmetizat de colegii ei de la Antena Stars.

”Vă deranjează că nu a fost “cosmetizat” pentru dumneavoastră? V-am auzit spunând că dumneavoastră mergeți la mare ca să vedeți piele si că este normal să vă uitați după “țâțe și buci” și dacă “vrei să te împrietenești cu mine, trebuie să îmi arăți mai mult decât un decolteu”. Și credeți că totul este o mare conspirație pentru a vă discredita.

ADVERTISEMENT

Când ajungi să faci Review “tehnic” propriei soții în fața unei țări, arătându-i din multiple unghiuri silueta, când îți permiți să critici TOATE femeile din univers si să sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tată de fată, acesta este momentul când ȘTII că TOȚI te vor pune la zid”, a mai declarat frumoasa Iulia Albu.

Vedeta TV a taxat și afirmația făcută de George Buhnici care a comparat aspectul fizic al soției sale cu al unei minore.

”Tu, George Buhnici care ești mândru tare că faci dragoste în fiecare seară cu o femeie care “arată ca o minoră”, subliniind acest lucru de parcă aceasta ar fi singura ei calitate, tu, George Buhnici care vii “la mare să vezi piele”, “țâțe și buci”, și numești femeile “mamifere femele”, ne ești decât un alt COLO.
SPOOF-nici!”, a mai declarat criticul de modă Iulia Albu, pentru FANATIK.

Declarațiile lui George Buhnici de la care a pornit “scandalul vergeturilor”

În cadrul unui interviu pentru postul Antena Stars, de la Neversea, George Buhnici a lăudat silueta partenerei sale, despre care a afirmat că arată ca o minoră. Fosta vedetă Pro TV a criticat femeile care au vergeturi și celulită, îndemnându-le să meargă la “săliță”.

“Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat vloggerul în cadrul unui interviu difuzat la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

În continuare, George Buhnici s-a declarat norocos pentru că are o soție care arată foarte bine. Jurnalistul a spus despre Lorena că arată “ca o minoră”.

“Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai spus vedeta.

Și alte vedete au reacționat după declarațiile sexiste

Declarațiile făcute de acesta au stârnit un val de critici la adresa lui Buhnici. Cristina Bălan s-a arătat deranjată de criticile lui, dar și Monica Tatoiu, care a desființat declarațiile controversate făcute de George Buhnici despre femeile cu vergeturi și celulită. Afacerista susține că îl suspectează de reclamă și spune că trece printr-o criză.

În schimb, actrița Carmen Tănase i-a transmis scurt și la subiect, prin intermediul paginii de Facebook:

”Prostule, vergeturile nu se rezolvă la sală! Bine, pentru un bărbat adevărat așa ceva nu există, dar fătălăilor trebuie să li se explice. Pe limba lor!”

Sunt și voci care consideră exagerată amploarea “scandalului vergeturilor”. Marina Almășan, prezentatoare TVR, a decis să îmbrace haina “avocatului diavolului” și spune, pe site-ul femeide10.ro, că “toată vânzoleala asta mediatică ridicolă, generată de fumigena de vacanță slobozită de jurnalist pe blogul său, nu dovedește decât faptul că, deși nu ne dăm seama, canicula ne  afectează profund, că e bine să nu mai stăm la soare fără șăpcuță și, poate mai mult decat orice, că , iată, lumea s-a plictisit de eternele “subiecte ale zilei” și e gata să transforme, cu poftă, orice țânțar în armăsar, în loc să-i dea un “fâs”, cu Autan.” 

”În Romania, în fiecare săptămână, sunt înregistrate în medie două cazuri de viol sau act sexual cu o victimă minoră în familie”

Centrul FILIA, organizație feministă care face auzite vocile femeilor, a reacționat vehement la declarațiile lui George Buhnici. Într-o postare pe Facebook, organizația a criticat poziția fostului prezentator de la Pro TV și a încadrat reacțiile și comportamentul lui George Buhnici la hărțuire. Organizația feministă ține să tragă un semnal de alarmă și spune că, în Romania, în fiecare săptămână sunt înregistrate câte două cazuri de viol sau act sexual cu o victimă minoră în familie.

”Genul acesta de declarații nu fac decât să contribuie la un mediu toxic, misogin și periculos pentru femei și fete. (…)

Nu George, nu e normal să vrei să vii la plajă să obiectifici femeile și să le arunci priviri libidinoase.
#feministreminder: corpurile noastre nu sunt obiectul plăcerii bărbaților, valoarea noastră ca femei nu este dată de felul în care ne percep bărbații în raport cu standardele lor. Nu mergem la „săliță” să ai după ce să întorci capul pe stradă, ci sunt alegerile noastre privind propriul stil de viață.

Îți reamintim că genul acesta de reacții și comportamente se încadrează la hărțuire”, se arată în postarea de pe Facebook.

”Ne-a șocat inadecvarea acestei declarații și lejeritatea cu care George Buhnici promovează sexualizarea minorelor”

Reprezentantele FILIA s-au arătat șocate de lejeritatea cu care George Buhnici a promovat sexualitatea minorelor. Acestea mai susțin că astfel de afirmațiii nu fac decât să normalizeze violența împotriva fetelor.

”Ne-a șocat inadecvarea acestei declarații și lejeritatea cu care George Buhnici promovează sexualizarea minorelor. La 41 de ani este mai mult decât problematic ca ”minorele” să fie standardul tău de frumusețe și atracție fizică.

În Romania în fiecare săptămână sunt înregistrate în medie două cazuri de viol sau act sexual cu o victimă minoră în familie.

Astfel de declarații nu fac decât să normalizeze violența împotriva fetelor și să contribuie la un mediu nesigur, mai ales când vine din partea unei persoane publice…”, se arată în postarea publicată de Centrul FILIA, pe Facebook.

ADVERTISEMENT