Life

Vedetele Te cunosc de undeva au rupt tăcerea. Cine e și cine nu e infectat cu coronavirus, până la urmă. Lista oficială

18.06.2020 | 21:57
Vedetele Te cunosc de undeva au rupt tacerea Cine e si cine nu e infectat cu coronavirus pana la urma Lista oficiala
ADVERTISEMENT

Vedetele Te cunosc de undeva au rupt tăcerea după ce în presă au apărut informații că mai multe persoane participante în show-ul de la Antena 1 au fost infectate cu noul coronavirus.

Vedetele Te cunosc de undeva au rupt tăcerea

În cursul după amiezii, a apărut informația, pe surse, că prezentatorul show-ului ar fi fost infectat și el, însă Cosmin Seleși a negat vehement acest lucru în direct, la Antena 3: „Nu am absolut nimic. Sunt mai ipohondru de fel. Mi-am făcut testul luni, la 7 zile de la ultimul contact și mi-a ieșit negativ”.

ADVERTISEMENT

O altă vedetă a postului, Andrei Ștefănescu, a fost confirmată în această seară, oficial, cu coronavirus. Membrul trupei Alb și Negru se află în aceste momente internat la Spitalul Matei Balș din Capitală.

Prin telefon, la Sinteza zilei, a intrat și Marcel Pavel, cel care s-a confruntat prima dată o dublă pneumonie în urma filmărilor, acum cinci zile.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel are o dublă pneumonie

„Temperatura din platoul de filmare sunt cam de 40 de grade, din cauza luminii, a reflectoarelor, noi cu costumele, cu vestimentația, ne-a fost destul de cald. Noi aveam o cameră, unde ne relaxăm. Acolo sunt 17 grade. Eu în camera aia am făcut șoc termic”, a spus Marcel Pavel la Antena 3.

„Am avut temperatură de 37,8, m-au luat durerile de cap, aveam dureri musculare îngrozitoare. Acestea sunt condițiile pe care le dă dubla pneumonie”, a continuat Pavel.

ADVERTISEMENT

Artistul a povestit că s-a consultat cu cei din jur, iar medicii i-au recomandat să își facă un test Covid. Artistul a spus că nu a primit rezultatul testului, dar și-a făcut un test PCR. Culmea culmilor, Marcel a aflat în direct la Sinteza zilei că are coronavirus, din gura medicului Andrei Marinescu.

Pe lângă Marcel Pavel, și Andrei Ștefănescu este pozitiv: „Sunt pozitiv, dar sunt asimptomatic. Aici la Balș mă simt ca și cum aș fi fost răpit de extratereștri, totul e curat, atât de ok, când văd medicii cu combinezoane”.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel, rezultat negativ: „Eu sunt mai spartană de felul meu. Eu stau în aerul condiționat, beau rece. Sunt foarte călită”

ADVERTISEMENT