News

Vedetele, umilite la Asia Express! Poate cea mai grea probă din show-ul de la Antena 1

02.04.2019 | 08:55
Proba cu caramizi din balegar si paie de la Asia Express foarte dificila pentru concurenti

Probă de coșmar pentru concurenții Asia Express! La ultima ediție a celebrei emisiuni difuzată de Antena 1, concurenții au avut de trecut o probă foarte grea. Aceștia au lucrat pe un fel de șantier și au fost nevoiți să facă niște cărămizi.

Caramizi din paie și bălegar, probă extenuantă la Asia Express

Cărămizile respective erau făcute însă din bălegar și paie amestecate cu apă! Mulți dintre concurenți au fost la un pas să clacheze, deoarece proba respectivă a fost una extenuantă, mai ales pentru doamne, care nu sunt obișnuite cu astfel de lucrări.

Coregrafa Cocuța a mărturisit că a fost la un pas să i se facă rău în timpul probei. Robert a fost cel mai fericit la această probă, pentru că nu a trebuit să o facă, după ce Ruby a câștigat proba în care a trebuit să coloreze un semn despre care localnicii consideră că îi scapă de ghinion și blesteme. „M-am bucurat că am scăpat de misiunea asta”, a spus Robert.

Robert a fost salvat de Ruby de la proba caramizilor de la Asia Express

Proba a fost aproape să o „răpună” pe Cocuța

Echipa de la Asia Express formată din Ana Morodan și Adrian Teleșpan a fst nevoită să plece spre România, după ce au fost eiminați de la emisiunea Asia Express-Drumul Elefatului. Cei doi au participat la cursa pentru ultima șansă din cauza ocupării ultimului loc la proba precedentă. Foștii concurenți au povestit toată experiența trăită la Asia Express în emisiunea Extra Night Show.

„Pentru noi această competiție a fost despre profesionalism. Respectăm această competiție și respectam partenerii, dar asta nu înseamnă că vrem să vedem un elefant rosu (…) A fost foarte mișto”, a spus Ana Morodan la testimoniale. „Asia Express e o experiență personală. Noi am câștigat niște prieteni în această competiție. Prezența mea în această emisiune alături de Morodan este dovada palpabilă că sunt cel mai norocos om. Asia Express a însemnat să îmi validez un lucru”, a completat și Teleșpan.