News

“Vela răspunde”, ultima găselniţă la MAI. Ministrul de Interne, sesiune de Q&A pe Facebook, în fiecare miercuri

21.04.2020 | 23:52
Vela raspunde ultima gaselnita la MAI Ministrul de Interne sesiune de QA pe Facebook in fiecare miercuri
Marcel Vela va răspunde întrebărilor pe Facebook. Foto: Ministru Interne Marcel Vela sediul MAI Inquam Photos Octav Ganea (6)
ADVERTISEMENT

Ministrul de Interne Marcel Vela va răspunde întrebărilor românilor pe pagina personală de Facebook, în fiecare miercuri.

Marcel Vela răspunde întrebărilor pe Facebook

Pentru a fi credibil, Vela a promis că va răspunde prin intermediul unei înregistrări video postate pe rețeaua socială.

ADVERTISEMENT

Fiind în centrul atenției în această perioadă, Marcel Vela nu vrea ca cetățenii să rămână fără răspuns la întrebări în plină epidemie de coronavirus. În consecință, i-a anunțat pe Facebook că va fi alături de ei, pentru lămuriri, în fiecare miercuri.

Nu am putut să rămân indiferent în fața multitudinii de mesaje și comentarii primite din partea dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Așa cum vă anunțam ieri, îmi doresc să rămânem într-o discuție continuă și constructivă.

Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră.

Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media.

ADVERTISEMENT

Mâine dimineață printr-o postare o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine.

La șapte dintre aceste întrebări, alese în mod aleatoriu, voi răspunde printr-un material video la final de zi. Menționez de asemenea faptul că voi răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ne auzim curând. O zi cu bine!”, le-a transmis Vela celor care îl urmăresc.

Totuși, cei ce doresc să comunice cu Vela trebuie să folosească un limbaj civilizat. Vela va alege la întămplare șapte întrebări și va reposta un răspuns filmat, în format VIDEO.

ADVERTISEMENT