Carousel hot news

Velcea a dezvăluit cheia debutului perfect reuşit de Poli

Bucuros de promovarea în Liga I şi de victoriile obţinute pînă acum, Valentin Velcea îşi pregăteşte cu mare atenţie fiecare meci. Antrenorul nu vrea să renunţe la parcursul bun de pînă...
Autor: Silvia Fechete | 02.08.2013 | 18:02
Velcea a dezvăluit cheia debutului perfect reuşit de Poli
Valentin Velcea, încrezător în echipa de pe Bega

Bucuros de promovarea în Liga I şi de victoriile obţinute pînă acum, Valentin Velcea îşi pregăteşte cu mare atenţie fiecare meci. Antrenorul nu vrea să renunţe la parcursul bun de pînă acum şi speră ca începutul entuziasmant de campionat să continue: ”Îmi doresc să asigurăm o continuitate a rezultatelor bune din acest start de campionat. Echipa a arătat pînă acum un potenţial fizic, psihic şi tehnico-tactic destul de bun şi asta ne dă dreptul să sperăm la rezultate pe măsura aşteptărilor”.

Fotbalul jucat cu modestie, cheia succesului

Antrenorul de 39 de ani care în primele două etape ale noului sezon a bătut pe Dinamo şi nu a pierdut contra CFR-ului a dezvăluit metodele prin care a reuşit să-i ducă pe ACS Poli pe locul 3 în Liga 1.

„Rezultatele bune vor veni numai dacă vom rămîne la fel de modeşti, conştienţi şi preocupaţi de fotbal. Acum ne aflăm la un moment bun: grupul este realist, puternic şi aştept ca asta să se confirme şi mai departe. ”

Mediaş, următorul hop pentru ACS Poli Timişoara

Velcea se teme de „foamea” de puncte a celor de la Gaz Metan, echipă care nu a reuşit să cîştige vreun punct în primele două etape.

„Mediaş-ul e o echipă bună a Ligii I, cu un antrenor tînăr şi în formare, din noul val. Rămîne o echipă care va spune multe în acest sezon, deşi a cedat mai mulţi jucători în această vară. Gaz Metan rămîne o formaţie bună, care de-a lungul timpului a avut stabilitate.” a spus tehnicianul pentru site-ul oficial al clubului.

ACS Poli Timişoara – Gaz Metan Mediaş se va juca luni, 5 august, de la orele 19:00, în direct Digi Sport 1.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!