Sport

Venirea lui Bogdan Rusu la FCSB, contestată: „Vrei să te califici cu un jucător de 33 de ani de la Mioveni?”

Venirea lui Bogdan Rusu la FCSB a fost contestată de Basarab Panduru, care nu crede că atacantul venit de la Mioveni va putea face diferența pentru noua sa echipă.
01.08.2022 | 23:11
Venirea lui Bogdan Rusu la FCSB contestata Vrei sa te califici cu un jucator de 33 de ani de la Mioveni
Venirea lui Bogdan Rusu la FCSB, contestată. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” nu crede că Bogdan Rusu este potrivit pentru a fi titular împotriva lui Dunajska Streda și nu crede că acesta se va descurca la FCSB de-a lungul sezonului.

Venirea lui Bogdan Rusu la FCSB, contestată

Venirea lui Bogdan Rusu la FCSB a fost contestată de Basarab Panduru, care nu crede că este o mutare bună pe care vicecampioana României a făcut-o:

ADVERTISEMENT

„Mă surprinde, pentru că Rusu… primul sau singurul gol marcat de el în Liga 1, până la promovarea de anul trecut, a fost în 2011 într-un Urziceni-Astra.

L-a surprins pe Gigi, are noroc că Gigi se uita la meciul ăla, pentru că el deobicei nu se uită. A fost un gol frumos, i-a luat fața lui Manea. Bine, cam mulți îi iau fața lui Manea, dar asta o discut în altă emisiune.

ADVERTISEMENT

Dă cu șpițul, are noroc, se lovește mingea de bară și intră, dar e frumos.

Te poți aștepta la orice, nu știu dacă e de titular, nu știu pentru ce l-au luat. Pentru cupele europene iei un jucător de la Mioveni la 33 de ani și vrei să te califici?”.

Probabil nu s-au gândit la un atacant, era Ianis Stoica, era Tănase. Acum au crezut că după ce a plecat Florin Tănase îi va lua locul Ianis Stoica. După câteva meciuri ale lui Ianis Stoica și-au dat seama că e o problemă”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu, așa spuneai că poate da goluri Mamut, poate da goluri și Dumiter. Eu tind să spun că e mai bun decât Dumiter și Mamut.

Rămâne întrebarea ce face Ianis Stoica. Eu cred că Ianis Stoica își va reveni pe parcurs. Eu aș juca cu Coman vârf, nu că îmi place mult atacant, dar nu știu ce să fac altfel, e complicat”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Și Ilie Dumitrescu a glumit pe seama venirii lui Bogdan Rusu la FCSB

Și Ilie Dumitrescu a glumit pe seama felului cum a venit Bogdan Rusu la FCSB, el fiind sunat de Gigi Becali la pauza meciului dintre CFR Cluj și Mioveni, scor 4-1:

„Am văzut conferința de presă. Și-a permis să-l sune și la pauză pe jucător! Îți dai seama ce îi dă prin minte? A văzut reușita aia cu capul și hai să…

E un jucător cu experiență, e un număr 9 autentic. În general, eu nu mă pronunț, evaluarea se va face după modul în care se va adapta la noile rigori ale clubului”.

„Aici e o presiune foarte mare. În fiecare etapă există acea presiune. FCSB a început ezitant, suferă în această pozițe de număr 9”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT