Fotbal intern

Pleacă Miriuţă?! Negocieri de ultimă oră cu un dinamovist!

UPDATE 23:30 / Conform surselor FANATIK.RO, conducătorii lui CFR l-au contactat pe Gigi Mulţescu pentru a-i propune o colaborare! Fostul antrenor al lui Dinamo trebuia să semneze în aceste zile...
24.03.2014 | 23:07
Pleaca Miriuta Negocieri de ultima ora cu un dinamovist

UPDATE 23:30 / Conform surselor FANATIK.RO, conducătorii lui CFR l-au contactat pe Gigi Mulţescu pentru a-i propune o colaborare! Fostul antrenor al lui Dinamo trebuia să semneze în aceste zile contractul cu divizionara secundă ASA Tîrgu Mureş, însă oficialii din Gruia l-au rugat să mai amîne puţin momentul în vederea unei colaborări. Totuşi, se pare, că şefii CFR-ului nu sînt încă decişi asupra înlocuitorului, avînd în vedere că la meci a asistat şi Cristiano Bergodi, alt nume agreat de conducere.

Vasile Miriuţă este dezamăgit de lotul pe care îl are în acest moment la CFR şi spune că din vară este imperativ necesară o reconstrucţie. De cealaltă parte, reprezentanţii “Şepcilor roşii” trăiesc momente de euforie, dar subliniază importanţa cîştigării cu Gaz Metan, în vederea obţinerii altor puncte care să-i îndepărteze de zona retrogradării.

“Părerea mea e că un rezultat de egalitate era mai echitabil după aspectul jocului. Păcat că am primit două goluri pe greşeli mari, copilăreşti. După primul gol am revenit în joc, însă apoi n-am mai putut. Nu mă interesează cîţi suporteri au fost, pe mine m-a interesat doar să cîştigăm, se vede că nu trecem printr-o perioadă prea bună. Nu-i uşor cînd ştii că ai zece jucători cărora le expiră contractele şi împrumuturile la vară nu e uşor să-i motivezi zi de zi… Dar asta nu e o scuză pentru înfrîngerea de azi, pentru că asta se întîmplă la mai multe echipe. Nu e problema mea cînd pierduse CFR ultima dată cu U, problema era să-i motivez, însă nu e uşor cu cei 10-12 care vor pleca la vară,c are stau în incertitudine. Îmi doresc să rămîn la Cluj, dar să fac performanţă. Dacă şefii mei îşi doresc asta, se poate. La vară trebuie făcută o reconstrucţie, ceea ce înseamnă că trebuie o schimbare cît mai rapidă. Nu e treaba mea că a fost Bergodi la meci, lumea mă dă afară încă de la primul meci, cel cu Vaslui…”, a declarat Vasile Miriuţă la DigiSport.

“E o victorie meritată, muncită. Nu ne bucurăm că am intrat în istorie, cît ne bucurăm că am trecut peste linia fierbinte. Mă bucur că ne-am făcut minunaţii suporteri fericiţi! E o bucurie foarte mare pentru ei. Dar acum trebuie să ne gîndim la meciul cu Gaz Metan, pentru că dacă nu batem în acest meci, această victorie nu mai este la fel de importantă. Îi dedic golul mamei mele pentru că ştiu că atît ea, cît şi tata sînt foarte fericiţi. Dacă tot am ajuns pînă aici, îmi doresc să iau şi titlul de golgheter dacă se poate. La echipa naţională nu ştiu dacă pot să ajung, pentru că sînt atacanţi foarte buni acolo, mai ales că eu am 29 de ani. Dar dacă totuşi se va întîmpla, ar fi o mare surpriză şi mare bucurie pentru mine”, a spus şi Valentin Lemnaru.

“Sîntem foarte bucuroşi, îmi pare bine pentru aceşti suporteri minunaţi, fiindcă au făcut o atmosferă incredibilă. Lor le dedicăm victoria, pentru că istoria este a lor. Le mulţumesc jucătorilor, dar trecem repede peste euforia acestui meci pentru că nu sîntem salvaţi de la retrogradare şi mai avem de luptat. Au fost emoţii foarte mari, am vrut mult de tot să obţinem imposibilul şi uite că am reuşit. Este foarte important să laşi ceva în urma ta, ca antrenor, ca jucător, că altfel nu faci nimic. Victoriile aduc bucurii, dar mai avem pînă la îndeplinirea obiectivului, adică salvarea de la retrogradare. Ca să spui că te salvezi de la retrogradare, trebuie să mai cîştigi meciuri, ca să te desprinzi. Înaintea partidei am vorbit cu nea Mircea care mi-a dat încredere, ne-a încurajat”, a completat şi Mihai Teja, tehnicianul lui U, la DigiSport.

“Rezultatul e important prin prisma celor trei puncte obţinute. Cred că toată lumea trebuie felicitată, inclusiv publicul, pentru că ne-am simţit precum acasă. Am un regret pentru că mi-aş fi dorit ca şi domnul Walter să fie alături de noi în această seară şi să se bucure de victorie cu noi. De mîine, de poimîine, trebuie să revenim cu picioarele pe pămînt, pentru că lunea viitoare avem o nouă finală de jucat acasă, împotriva lui Gaz Metan Mediaş”, a declarat Vlad Munteanu.